Lärare på mellanstadiet

2018-02-09

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.

Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en grundskollärare till vår skola. Du kommer i ditt uppdrag som lärare ingå i ett arbetslag där du förväntas aktivt bidra med ett lösnings- och resultatorienterat förhållningssätt. Vi vill att du har lärarexamen och behörighet att arbeta inom åk 4-6. Du har en klar pedagogisk insikt och förmåga att omsätta läroplanens mål i ditt arbete. Du har goda ledaregenskaper samt ser samarbete som en stark framgångsfaktor i relation till både elever och kollegor. Mentorskap ingår i tjänsten.

Mer information

KVALIFIKATIONER

Pedagog eller annan sökande med kompetens inom undervisning/skola.

ÖVRIGT

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 hos Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen i Höganäs genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Centralgatan 20
26382 HÖGANÄS

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Kenneth Olsson042-337792kenneth.olsson@hoganas.se

Till webb­ansökan 

Mer information