Speciallärare/lärare till särskolan

2019-03-13

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Vi växer hela tiden och idag kallar över 17 000 invånare någon del av vår kommun hemma. Att ta sig hit är enkelt, både kollektivt och med bil. Det gör oss till ett smart val.

Hos oss får du cirka 1500 medarbetare. Tillsammans är det vårt jobb att ge alla kommunmedborgare rätt förutsättningar och möjligheter. Det är så viktigt för oss att vi har gjort det till vår policy: "Klippan – en kommun där vi tillsammans skapar goda förutsättningar att växa upp, leva och verka. Här bor och mår vi bra!"

Tillsammans med vår värdegrund som är Professionalitet, Engagemang och Öppenhet skapar den grunden till hur vi arbetar och hur vi ser på vår organisation.

Att våra medarbetare ska trivas är viktigt för oss. Du ska känna att du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner. Därför har vi Förmånsklippan som är en portal full med förmåner för anställda i vår kommun.

För allas trevnad tillämpar Klippans kommun en rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker ett antal lärare att undervisa inom särskolan; till grundsärskolans inriktningar ämnesområden och ämnen och till gymnasiesärskolans individuella program. Utöver sedvanlig undervisning ingår att deltaga i särskolans arbetslag och arbeta för att nå god måluppfyllelse för hela särskolan. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra pedagoger och elevassistenter där uppdraget är att våra elever når sin fulla potential.

Mentorskap ingår.

KVALIFIKATIONER

Legitimerad lärare och speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning.

Erfarenhet är meriterande.

Mer information

ÖVRIGT

Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 hos Klippans kommun, Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem i Klippan genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Klippans kommun, Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem
Trädgårdsgatan 12
26480 Klippan

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Håkan Persson0435-28603

Till webb­ansökan 

Mer information