Grundskollärare till särskild undervisningsgrupp

2019-05-13

I Staffanstorp finns många tankar och idéer om hur vi vill ha det i framtiden. Vi ser oss som Framtidens kommun i Framtidens region. Staffanstorp är en ung expansiv kommun med ca 25 000 invånare och ca 1000 anställda. Vi lever och verkar i en trygg och inspirerande kommun och vi står för trygghet, engagemang och mod och vi tänker kreativt, gränsöverskridande och långsiktigt.

Utbildningsförvaltningen arbetar i ett 1-16-års perspektiv och omfattar förskola, skola och fritidshem. Vi arbetar systematiskt och inkluderande i våra processer med ett tydligt barn- och elevfokus, vilket är en av orsakerna till våra goda resultat i både förskola och skola. Är du en person som vill vara med och påverka framtidens generation tillsammans med oss?

Varmt välkommen till skolenheten "Anneborg"! Skolenheten består av två grundskolor som ligger centralt belägna i Staffanstorps tätort. Våra yngsta elever går på "Lilla Anneborg" (Borggårdsskolan) som ligger ca 900 meter från "Stora Anneborg" (Anneroskolan) och byns absoluta centrum. På Lilla Anneborg går alla våra elever i Förskoleklass och årskurs 1. Det är cirka 130 elever i tre paralleller. På Stora Anneborg går alla våra elever i årskurs 2, 3, 4, 5 och 6. Förskoleklasserna och fritidshemmen arbetar och samarbetar integrerade i skolan.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu en lärare till Anneroskolan i Staffanstorps kommun. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 %, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker en grundskollärare för undervisning i särskild undervisningsgrupp. I vår särskilda undervisningsgrupp så går det just nu fyra elever som av olika anledningar klarar sitt skolarbete bättre i ett mindre sammanhang än i den ordinarie undervisningen. Du kommer som lärare i den gruppen att ansvara för genomförande av deras undervisning, medan planering utförs tillsammans med respektive klasslärare. Du kommer också ha stöd från vårt specialpedagogiska team på skolan.

Undervisningen sker i egna lokaler på skolan.

Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för elevernas lärande och utveckling. I samarbete med övriga pedagoger i arbetslaget kommer du att planera, genomföra och följa upp undervisningen utifrån läroplanen. Undervisningen bygger på aktuell forskning och anpassas till varje elevs förutsättningar. I ditt uppdrag ingår att delta i skolans utveckling i såväl ämneslag som övriga pedagogiska diskussioner mellan kollegor.

Vi söker dig som vill vara med, driva vidare och utveckla våra kreativa elever!

Mer information

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har pedagogisk utbildning med uttagen lärarlegitimation som grundskollärare. Du har erfarenhet av liknande pedagogiskt arbete. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument.

Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter.

Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du uppmuntrar och stödjer förändringsinitiativ. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.

ÖVRIGT

Vill du veta mer om vår kommun så gå in på www.staffanstorp.se.

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 hos Staffanstorps kommun, Anneroskolan/Borggårdsskolan i Staffanstorp genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Staffanstorps kommun, Anneroskolan/Borggårdsskolan
Staffanstorp
24580 Staffanstorp

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Cecilia Dufwa046-251255cecilia.dufwa@staffanstorp.se

Till webb­ansökan 

Mer information