Lärare/Speciallärare Svenshögskolan

2019-06-11

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Svenshögskolan är en nybyggd skola med goda lärmiljöer, både inom- och utomhus. Personalen är engagerad och driven samt våra elever är nyfikna. Skolan är bra placerad utifrån pendlingsmöjligheter. Svenshögskolan är en F-6 skola med ca 300 elever. Vi är organiserade i olika arbetslag, förskoleklass, fritids, lågstadiet, mellanstadiet och elevhälsoteamet. Varje arbetslag har en arbetslagsledare. Skolan arbetar mer efter att eleverna är indelade i årskurser i stället för klasser. En av skolans verksamheter, Kärnan som ansvarar för elever med svåra inlärningsmöjligheter söker nu en skicklig lärare/speciallärare

Som lärare/speciallärare i Kärnan arbetar du i nära samarbete med stöttande kollegor och i ett gott arbetsklimat. Skolan är välbemannad, har goda strukturer, rutiner och stödfunktioner. Skolan har som mål att utöka elevantalet i Kärnan och vi behöver därför utöka personalen med en lärare/speciallärare. Elevantalet i Kärnan varierar men ca 4 10. Eleverna som är i Kärnan är där del av skoldag eller mer. Skolan har tydliga rutiner för vilka elever som kan tänkas få stöd i Kärnan.

ARBETSUPPGIFTER

Som lärare/speciallärare i Kärnan har du i uppdrag att arbeta med elever med svåra inlärningsmöjligheter. Kärnan har egna lokaler med anpassad lärmiljö men du förväntas också att ge elever stöd i sitt ordinarie klassrum. Du behöver ha ett nära samarbete med övriga kollegor och med vårdnadshavare. Verksamheten behöver även ha frekventa uppföljningar och din medverkan och nära samarbete med elevhälsan är viktig.

Vi ser helst att tjänsten är en semestertjänst då övrig personal i elevhälsan har det.

Mer information

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare/speciallärare för F-6.

Vi söker dig som är flexibel och trivs att arbeta i skiftande omgivningar. Du har stor förståelse för elever i behov av särskilt stöd och uppskattar att arbeta med dessa elever. Du har en god elevsyn och en grundtanke om att alla kan. I arbetet bygger du framgångsrika relationer, har samarbetsförmåga och är inlyssnande. Du har förmågan att leda och coacha dina elever.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Vid kontakt med fackliga organisationer vänligen kontakta Medborgarservice, tfn 040-625 60 00

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 hos Burlövs kommun, Svenshögskolan i Burlöv genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Burlövs kommun, Svenshögskolan
Box 53
23221 Arlöv

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Susanne Kristensensusanne.kristensen@burlov.se

Till webb­ansökan 

Mer information