Mellanstadielärare till Enebackeskolan sökes

2019-07-10

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

ARBETSUPPGIFTER

Enebackeskolan och Tjörnarps skola är ett skolområde för åk F-6 med ca 660 elever.

Vi söker nu dig som kommande läsår vill vara klasslärare i åk 5.

Som lärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du kommer att arbeta i nära samarbete med elever, kollegor och skolledning. Tillsammans med din parallellkollega kommer du att ha ansvar för planering, genomförande och bedömning av undervisningen. Du ingår också i ett arbetslag där kollegialt utbyte sker för att utveckla undervisningskvaliteter. Du medverkar till elevers utveckling och lärande med dina innovativa, pedagogiska tankar i kollegiet.

Mer information

KVALIFIKATIONER

Du har lärarlegitimation för åk 1-6 och är väl insatt i styrdokumenten och dess innehåll. Du har förmågan att skapa goda relationer och genom detta få en trygg lärandemiljö för våra elever. Vi vill att du är självständig, men att du också är bra på att samverka samt att du har hög social kompetens. Det är viktigt att du kan bygga upp förtroende och bidra till att eleverna når uppsatta mål.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

ÖVRIGT

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 hos Höörs kommun, Barn- och utbildningssektor i Höör genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Höörs kommun, Barn- och utbildningssektor
Södergatan 28
24321 Höör

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Pernilla Bäckström0413-28267

Till webb­ansökan 

Mer information