Gymnasielärare Biologi/Naturkunskap

2018-04-14

ProCivitas har som ambition att vara Sveriges Bästa Gymnasieskola. På ProCivitas är vi måna om att skapa en mycket god miljö som attraherar välutbildade lärare och studiemotiverade elever. ProCivitas har drivit gymnasieskolor sedan1997 och existerande skolor tillhör idag de populäraste skolorna i Sydsverige.

ProCivitas har en stark koppling till det lokala näringslivet. Genom mängder av gästföreläsningar och en egen mentor till varje elev skapar vi en drivkraft hos våra elever. Detta tar sig bland annat uttryck i att vi ett flertal gånger blivit Svenska Mästare i Ung Företagsamhet och har erhållit en rad andra utmärkelser.

Vi har Sveriges bästa lärare ( www.hd.se/2016-08-30/helsingborgslarare-bast-i-landet)! Sveriges bästa lärare heter Hanna Orrling och korades på Lärargalan 2016, på samma gala korades även Stefan Kronander på ProCivitas Malmö till Sveriges bästa språklärare. Bästa lärarna skapar rätt förutsättningar för elevernas framgång, men ensam är inte stark. Att vi arbetar i team och tillsammans med näringslivet är en del av ProCivitas framgångsrecept.

Läs mer på www.procivitas.se

ProCivitas Privata Gymnasium ingår i AcadeMedia som är Sveriges största utbildningsföretag med 12 000 medarbetare 90 000 barn, elever och deltagare i våra verksamheter. Läs mer på www.academedia.se

Till läsåret 2018/19 söker vi dig som är engagerad, kunnig, och har en väl utvecklad förmåga att utmana eleverna i deras kunskapsutveckling. Du jobbar nära dina kollegor inom det naturvetenskapliga området men har stor individuell frihet i dina kurser. Eleverna har mycket höga ambitioner och lägger ner stor energi på att lyckas - detta är också något som krävs av dig. Du kommer ha stort pedagogiskt svängrum och tillsammans med kollegor/elever har du möjlighet att skapa Sveriges bästa gymnasieskola. 

Mer information

 

Övrig information

Tillträdesdag:  180801

Placeringsort: Malmö

Anställningsform: Visstidsanställning

Sista ansökningsdag: 180430

Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Ann Linderoth, Mail: ann.linderoth@procivitas.se, Telefon: 076-119 83 73 

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärare i gymnasiet hos ProCivitas i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

ProCivitas
Box 213
10124 Stockholm

Till webb­ansökan 

Mer information