PERFEKT EXTRAJOBB

2019-01-11

OM SVENSKA ALARM

Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer snabbt. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för både privatpersoner och företag.

www.SvenskaAlarm.se/jobb

Är du praktiskt lagd och tycker om att jobba med både teknik och människor? Då har du nu möjligheten att söka kanske världens bästa extrajobb! Du gör kundbesök och installerar nya larm, skruvar upp trådlös utrustning och programmerar komponenterna. Du tillhandahåller den service våra kunder önskar och förklarar pedagogiskt systemet för kunden.

 

DIN ARBETSPLATS

På Svenska Alarm blir du en del av ett engagerat installatörsteam. Din arbetsplats blir hos kunden där du utför dina arbetet. Du utgår hemifrån och tar egen bil till kunden. Stöttning och hjälp finns alltid nära till hands från kollegor.

 

ARBETSTID OCH VILLKOR

Du gör inhopp på dagar kvällar eller helger. Under en vanlig arbetsvecka kan vi erbjuda dig ungefär 10 timmar, men i perioder då vi har extra mycket att göra är det viktigt för oss att du är beredd att jobba mer. Därför krävs det att du är flexibel. Jobbet passar därför perfekt för dig som pluggar eller vill komplettera din nuvarande anställning med något mer.

 

VEM ÄR DU?

Du gillar att arbeta självständigt, träffa människor och lösa tekniska utmaningar. Du är praktiskt lagd och kan hantera en skruvdragare. Som person gillar du flexibilitet och har inget emot att jobba oregelbundna tider, såväl dag, kväll och helg. Du har lätt för att lära dig nya saker och gläds åt att hjälpa andra.

Mer information

 

 

KOMPETENSKRAV

* Socialt kompetent. Du har lätt för att prata med nya människor.

* Tekniskt intresserad.

* Erfarenhet av att använda verktyg såsom skruvdragare.

* Van vid att använda smart telefon, appar och dator.

* Du talar och skriver flytande svenska

 

ANDRA KRAV

* B-körkort

* Tillgång till egen bil

* Prickfri i Polismyndighetens belastningsregister.

 

ÖVRIGT

Tidigare erfarenhet av larminstallationer behövs inte. Du kommer att få en utbildning som ger dig rätt förutsättningar att lyckas i rollen som larminstallatör.

Krav:

Körkort:

* B (Personbil)

Tillgång till:

* Personbil

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Larminstallatör/Larmtekniker hos Svenska Alarm i Ystad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Svenska Alarm
Box 21049
20021 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Niklas Hallden0770-112060niklas@SvenskaAlarm.se

Till webb­ansökan 

Mer information