Kvalitetsingenjör sökes till spännande kund i Lund!

2018-05-15

Vill du arbeta som kvalitetsingenjör hos vår kund, med fokus på att säkerställa kvalitén hos leverantörer och produkter kopplat till material, medicintekniska komponenter och enheter? Är du ingenjör, och vill ta ett nästa steg i din karriär? Sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för vår kunds räkning en kvalitetsingenjör med start omgående. Vår kund är ett globalt medicintekniskt företag som är marknadsledande inom intravenösa vätsketerapier och nutritionslösningar, utrustning och system för läkedelsadministration, förblandade och andra injicerbara läkemedel, intensiv- och anestesivård samt produkter inom kirurgi och dialys. De har verksamhet även i Lund, där du som kvalitetsingenjör kommer att sitta.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic

Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår Kund. Uppdraget är långsiktigt!

ARBETSUPPGIFTER

Som kvalitetsingenjör kommer du att jobba tvärfunktionellt över organisationen, mot R&D, supply-chain sektionen, med produktionen och andra kvalitetsavdelningar, för att säkerställa kvaliten på kundens medicintekniska produkter. Din främsta uppgift är att säkerställa kvalitén hos kundens leverantörer, kopplat till material, komponenter, enheter och mycket mer. Du kommer att utföra grundliga riskbedömningar, kvalitetsanalyser och kravställningar gentemot leverantörer, och följa upp kvalitén genom hela tillverkningskedjan.

Koncernspråket är engelska, och din närmsta chef kommer att prata engelska, vilket ställer krav på din förmåga att kunna kommunicera på engelska.

Du kommer till exempel att arbeta med:

* Bedöma, analysera och aktivt förbättra kvalitén hos leverantörer

* Göra riskanalyser, trendanalyser, och kontinuerligt följa upp arbetet

* Säkerställa kvalitén enligt kundens policies, riktlinjer och krav

Tjänsten passar dig som brinner för kvalité, och som verkligen vill arbeta med förbättring, uppföljning och kravställning utefter kravspecifikationer. Du är ingenjör, och vill bidra med din expertis kopplat till tekniska produkter, tillverkning och produktion. Du har också erfarenhet av medicinteknik-branschen - där du gärna jobbat med kvalité tidigare.

VI SÖKER DIG SOM

* Har erfarenhet av medicinteknik-branschen

?* Är högskole- eller civilingenjör, meriterande är om din inriktning är kvalité eller processteknik

* Har mycket goda kunskaper i det engelska språket, då din närmsta chef och vissa kollegor pratar engelska. Koncernspråk är engelska

* Har någon form av erfarenhet inom kvalitetsarbete, gärna som kvalitetsingenjör

Som person är du ansvarstagande och orädd inför att ta beslut för att se till att arbetsprocessen drivs framåt. Du har förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, och bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån. Vidare följer du de kvalitetsstandard som behövs för arbetet, och ser till att inget lämnas åt slumpen.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid 8-17

* Placering: Lund

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Vår kund är marknadsledande inom intravenösa vätsketerapier och nutritionslösningar, dialys och andra medicintekniska- och terapeutiska områden. Företagets verksamhet inom läkemedelsberedning bidrar till effektivare behandlingar och nöjdare patienter, förbättrad säkerhet för patienter och personal, lägre läkemedelskostnader samt minskad kassation.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Logistikchef hos Academic Work i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Martin Johansson

Till webb­ansökan 

Mer information