Marknadsanalytiker till bioenergiföretaget OX2 i Helsingborg

2018-11-09

Har du erfarenhet av lantbruk och är analytiskt lagd? Gillar du att jobba i projektform och vill ta fram marknadsmaterial som kan bidra till OX2 tillväxt som i sin tur bidrar till en hållbar framtid?

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en marknadsanalytiker för ett projekt till OX2. Projektet avser en förstudie om förädling av biogödsel från OX2:s biogasanläggning i Helsingborg.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos OX2. Projektet beräknas pågå cirka 220h och kan utföras på heltid alternativt på deltid under en längre tidsperiod.

ARBETSUPPGIFTER

Som marknadsanalytiker kommer du vara ansvarig för att analysera marknaden och på detta sättet skapa möjligheter för OX2 att veta var de ska positionera sig och arbeta med framåt.

Du kommer till exempel att:

* Skapa en översikt över befintliga biogödselavtal samt volymer som kan bli tillgängliga

* Göra beskrivningar av regelverk och certifieringar

* Ta fram information om marknaden, exempelvis värdekedjans olika aktörer och köpbeteende hos aktörer

* Genomföra en konkurrensanalys

* Ta fram förslag på lämplig prissättning

Tjänsten passar dig som vill få möjlighet att jobba med ett framstående företag inom förnybar energi och vara med och skapa bra förutsättningar för deras kommande resa. Du får mycket frihet under ansvar där du får möjlighet att lägga upp strukturen för ditt arbete.

VI SÖKER DIG SOM

* Har kunskap om lantbruk

* Har ett intresse av att arbeta med marknadsanalyser

* Är obehindrad i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska

* Om du vill utföra arbetet på deltid kräver det även att du studerar eller har en annan sysselsättning om minst 50%

Det är meriterande om du

* Har utbildning inom ekonomi/agronomi/lantmästare eller motsvarande

* Har erfarenhet av att arbeta med marknadsanalyser

Som person är du självgående och kan jobba utifrån egna initiativ och se vad som behöver göras för att driva arbetet framåt. Du är organiserad och har möjlighet att lägga en struktur för arbetet för att genomföra på ett effektivt sätt. Vidare är du analytisk och gillar att gräva ner dig i material är noggrann i ditt framställande av materialet. Stor vikt i denna process kommer att läggas på dina personliga egenskaper samt motivation för tjänsten.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: 3 december

* Omfattning: Projektform om cirka 220h (motsvarande cirka 1.5 månad heltid). Om projektet utförs på deltid blir det under en längre tidsperiod, dock senast färdigställt 22/2.

* Placering: Helsingborg

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OX2:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer information

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Sedan 2012 verkar OX2 inom bioenergi. Över 20 års erfarenhet och kunskap från vindkraftsutbyggnad i kombination med en upparbetad kompetens inom bioenergi har bidragit till att OX2 snabbt etablerat sig på marknaden för bioenergi.

OX2 driver och utvecklar biogasanläggningar. De driver bland annat en av Sveriges största biogasanläggningar utanför Helsingborg. Anläggningen som ägs av NSR har en kapacitet om ca 80 GWh biogas samt 140-150 000 ton biogödsel per år. De ansvarar även för driften och utvecklingen av Sävsjö biogasanläggning, en medelstor svensk industriell biogasanläggning med en kapacitet om ca 40 GWh biogas samt 80-90 000 ton biogödsel per år.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Marknadsanalytiker hos Academic Work i Helsingborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sabina Björkman

Till webb­ansökan 

Mer information