Web Editor till Axis Communications i Lund

2018-05-15

Vill du vara del av ett globalt och framgångsrikt företag som Axis och inneha ansvar för deras offentliga bild samt arbeta för att ständigt utveckla denna? Har du erfarenhet av att jobba med en global hemsida och tycker att det låter intressant att säkerställa att Axis presenteras på ett bra sätt i deras digitala kanaler? Sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Axis Communications räkning en Web Editor för att stärka deras Digital Marketing & Communications team som jobbar med innehållet på Axis digitala kanaler. Du kommer även att ha nära samarbeten med olika team inom Corporate Marketing samt med IT teamet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic

Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axis. Axis intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som Web Editor kommer du att bli en av de globala innehållsredaktörerna av bland annat Axis hemsida, blogg samt sociala medier. Du kommer supportera de globala ägarna av innehållet och även de regionala teamen i skapandet av nytt innehåll, uppdatering av det redan existerande innehållet och i arbetet att identifiera behovet av förbättringar.

Du kommer till exempel att:

* Skapa, editera och publicera innehåll på axis.com baserat på förfrågningar från globala och regionala team

* Skapa och skräddarsy ett engagerande webbinnehåll som lockar, engagerar och fångar intresset hos målgruppen

* Supportera det digitala marknadsteamet i projekt kopplade till webbinnehåll

* Översätta affärsmål och kundbehov till ett passande innehåll för webben

* Säkerställa att innehållet på hemsidan överensstämmer med Axis varumärksstrategi

Tjänsten passar dig som vill utveckla din webbredigeringsförmåga där du får jobba med en global hemsida kopplad till ett stort internationellt företag. Du får samarbete med duktiga kollegor på marknad och IT och bidra till den fortsatta utvecklingen av axis.com.

VI SÖKER DIG SOM

* Har något års erfarenhet av att jobba med en flerspråkig och global hemsida

* Har erfarenhet av webbredigering och innehållskapande på webbsidor

* Har erfarenhet av att jobba i ett CMS-system

* Har erfarenhet av olika verktyg som kan användas för webbredigering och skapande av en bra layout

* Erfarenhet av att jobba med SEO

* Mycket goda kunskaper i engelska, både skriftligen och muntligen

Det är meriterande om du också:

* Har jobbat i CMS-systemet Drupal

* Har jobbat med sökmotoroptimering i en global kontext

Som person är du ambitiös, strukturerad och målorienterad. Du brinner för kommunikation och du drivs av att skapa en bra hemsida där dess innehåll fångar intresset hos besökarna. Du är lösningsorienterad och vill vara del av ett team som har som mål att leverera en hemsida i toppklass. För att passa i den här rollen behöver du ha ett öga för detaljer men även kunna se helhetsbilden. Du behöver även ha en god samarbetsförmåga då denna roll kommer innebära mycket kontakt med andra avdelningar på Axis.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid

* Placering: Lund

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

* Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Axis är ett snabbt växande IT-företag med globalt avtryck, ett företag där innovation är ett ledord. Deras framgång beror i stor utsträckning på högkvalificerad personal och deras starka, öppna och tillåtande företagskultur – en företagskultur som bäddar för framgång och medför möjligheter att ständigt bryta ny mark. På Axis finner du innovativa, dedikerade och engagerade medarbetare som är kärnan i verksamheten och den framgång som Axis taktar mot. Som världsledande företag inom nätverksvideo erbjuder Axis olika övervakningssystem och andra pålitliga säkerhetslösningar. Samtliga är produkter som baseras på en öppen plattform av att ständigt leverera kvalité och högt värde till sina kunder. Läs mer om hur Axis beskriver sig själv på sin hemsida.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Marknadsförare hos Academic Work i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sabina Björkman

Till webb­ansökan 

Mer information