Prevas Syd söker mjukvaruutvecklare mot inbyggda system

2018-12-05

Vill du arbeta med den främsta tekniken inom Embedded Systems och Internet of Things? Är du nyfiken på att jobba inom t.ex. Telekom, MedTech och Automotive Då är det här rätt tjänst för dig!

Prevas expanderar och söker marknadens vassaste tjejer och killar. Med över 30 år i branschen har Prevas nått en ledande position inom Embedded systems, produktutveckling och industriell IT och accelererar nu resan in i digitaliseringens nya utmaningar, Machine Learning och AI. Är du vår nästa stjärna?

Välkommen till Prevas!

Prevas är ett teknikföretag som befinner sig i en spännande fas inom huvudområdena; produktutveckling och industriell IT & automation. Våra affärsområden har tidigare varit åtskilda, men närmar sig nu genom digitaliseringen.

Prevas räddar världen på ingenjörers vis. Vill du vara med och göra skillnad, bidra till att rädda liv eller göra morgondagen lite bättre för dina medmänniskor. Många av de projekt vi driver och de produkter vi utvecklar på Prevas gör just det.

Här är några exempel på produkter Prevas varit med och utvecklat:

• Framtidens cykelhjälm: Hövding

• Unik hydrauliskt styrd handprotes

• Elektroniskt stetoskop som mäter hjärtstatus

Nu har vi många spännande projekt inom inbyggda system och vi behöer fler medarbetare till vårt kompetenta team i Syd! Vi är ett härligt gäng på ca 50 personer i Malmö och Lund med olika specialistområden och vi rekryterar nu fler Embedded mjukvarjuingenjörer som är beredda att följa med på vår fortsatta resa!

Om rollen

Din uppgift som konsult blir att jobba med utveckling av inbyggd mjukvara, framför allt inom Telekom, MedTech och Automotive branscherna. Du jobbar i spännande utvecklingsprojekt hos någon av våra kunder eller i ett av våra helhetsåtaganden, ofta med krav på realtid och robusthet. När det handlar om utveckling i interna projekt är det viktigt att mjukvaran designas och paketeras så att den kan återanvändas. När du arbetar i projekt ute hos kund krävs det att du förstår och snabbt kan sätta dig in i nya uppgifter. Du kommer att ha ett nära samarbete med kunden samt med projektledare och kollegor inom elektronik, mjukvara och mekanik.

Mer information

Vad vi söker

Vi ser gärna att du är civilingenjör eller motsvarande, med några års erfarenhet av hårdvarunära programmering i PICmiljö, Realtidsoperativsystem eller t.ex. Linux.

Vi tror att du har ett genuint intresse av teknik, precis som så många andra av oss. Du har ett gediget programmeringsintresse och god förståelse för hårdvarunära programmeringsmiljöer, operativsystem och deras samspel med hårdvara, datorarkitektur samt processorarkitektur. Du programmerar gärna i C/ C++ eller Java. Sist men inte minst, du gillar också att umgås med dina kollegor och ha kul på jobbet.

Du kommunicerar bra i skrift och tal på svenska och engelska. Som person är du ansvarstagande och flexibel och du har lätt för att komma in i nya grupper.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Erlandsson hakan.erlandsson@prevas.se / 0703-10 22 24 alternativt Ansari Haji Cheteh, rekryterare ansari.haji@prevas.se /0722-01 90 78

Välkommen med din ansökan redan idag!

Företagskulturen heter Prevas United

Det låter nästan som ett fotbollslag. Och det stämmer till vissa delar. Prevas United är en sammanhållande kraft på företaget.

Business Driven, Open Minded, Accountability och Team Spirit är Prevas värdeord som ligger till grund för allt vi gör – vad vi än gör! Här är kommunikationen rak och sammanhållningen stor. Alla medarbetare på Prevas uppmuntrar varandra att utvecklas och vara på hugget. Gemensamt för oss är ett stort teknikintresse, arbetsglädje och kundnytta i fokus. För att alltid ligga i framkant inom tekniken ägnar vi oss en del åt häftiga hobbyprojekt inom konceptet "Prevas labs". En trevlig miljö med skratt skapar i sin tur en öppenhet för nya lösningar. Det gör att vi kan erbjuda våra uppdragsgivare ett helt team medarbetare som tar ansvar och svarar för prestationer i absolut världsklass.

Join us!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Mjukvaruutvecklare hos Prevas i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Prevas
Legeringsgatan 18
72130 Västerås

Till webb­ansökan 

Mer information