Montör till Sebab AB

2018-01-10

Om tjänsten:

Arbetet innebär att man ska bygga skåp enligt beställarens ritningar. Det innefattar både mekaniskt arbete och elinstallationer.

För uppdrag hos kund söker vi nu en mekanisk montör till produktion av el-/automatiksskåp. Tjänsten innebär sammanställning och montering av el-/automatiksskåp. Att jobba som skåpbyggare hos vår kund innebär att du självständigt kommer läsa ritningar och utifrån dessa bygga automatikskåp. Du kommer jobba nära elmontörer, konstruktörer och projektledare.

Kvalifikationer:

Vi ser att du är en positiv och öppen person som inte är rädd för att ta i på arbetet. Det är viktigt att du är bekväm med att jobba självständigt men samtidigt tycka om den sociala kontakten med kollegor. Du har ett stort tekniskt intresse samt är lösningsfokuserad och dedikerad till de du gör. Meriternade: Relevant utbildning inom området, ex. inriktning mot el och/eller automation Tidigare erfarenhet av jobb med ställverk, elcentraler eller skåpbyggartillverkning Behärskar ritningsläsning och kopplingstabeller.

Om arbetsgivaren:

SEBAB grundades 1987 och är idag ett privatägt marknads- och ingenjörsbolag som representerar europeiska ledande tillverkare med en unik bredd av agenturer på den skandinaviska marknaden. Ingår i TNÅA Gruppen med en omsättning om 180 MSEK och med cirka 80 anställda.

Hur du ansöker:

I denna tjänsten samarbetar vi med EssRek. Frågor besvaras av Johan Sjöstrand 070-6807900.

Välkommen med din ansökan idag då tjänsten tillsätts löpande!

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Montör, metallprodukter hos EssRek AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

EssRek AB
Adelsgatan 21
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Johan Sjöstrand

Till webb­ansökan 

Mer information