Ögonsjuksköterska alt. operationssjuksköterska

2019-02-09

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Medocular, grundat 1986, är ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag med kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Eslöv, Jönköping och Uppsala samt samarbetsfilialer i Örebro , Falun och Sundsvall. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrskirurgi och synfelskirurgi.

Capio Medocular har funnits i Malmö sedan 2000 och bedriver gråstarrkirurgi och ögonmottagning via avtal med Region Skåne. För delar av denna verksamhet har vi även filialer i Lund och Eslöv. Förutom det så har vi privata patienter och utför även synfelsoperationer.

Förmågor och färdigheter

Vi söker en instrumenterande sjuksköterska (ögonsjuksköterska eller operationssjuksköterska) till vår klinik.

Erfarenhet av ögonoperationsverksamhet är meriterande.

Arbetet är huvudsakligen på operation med instrumentering, förberedelser av patienter, sterilhantering, mm men även telefonrådgivning och visst mottagningsarbete ingår i arbetsuppgifterna, utefter kompetens.

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Operationssjuksköterska hos Capio Specialistkliniker, Capio Medocular AB, Capio Medocular Malmö i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Capio Specialistkliniker, Capio Medocular AB, Capio Medocular Malmö
Djäknegatan 14
21135 Malmö

Till webb­ansökan 

Mer information