Personlig Assistent till kvinna i Malmö

2018-01-10

För yrket vanligt förekommande uppgifter.

Assistansen bedrivs främst i kundens hem men innebär också att följa med på aktiviteter utanför hemmet.

Du arbetar stödjande och motiverande.

Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.

Vi söker en kvinna som är lyhörd för vår kunds behov och önskemål och som talar och skriver flytande svenska.

Du har nära till skratt och är beredd att ta egna beslut samt är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du har förmågan att ta ett steg tillbaka när det behövs.

Du ska vara empatisk och respektera kundens integritet. Att personkemin stämmer är avgörande.

Då uppdraget omfattar 13 timmar i veckan lämpar det sig bra för dig som studerar eller bedriver annan verksamhet vid sidan om. Dock är din flexibilitet viktig.

B-körkort är ett plus.

Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa!

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Personlig assistent hos Monument Assistans AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Monument Assistans AB
Scheelevägen 17
22370 LUND

Telefonnummer: 0707200967

E-post: jobb@monumentassistans.se

Mer information