En psykolog med KBT-utbildning till Blomman Vårdcentral i Sofielund

2018-11-08

Nu utökar vi med ytterligare en psykolog till Vårdcentralen Blomman Vårdcentral i Sofielund!

Som psykolog kommer du att arbeta med bedömning och behandling individuellt och i grupp till patienter med psykisk ohälsa. Patienter som söker har varierande problematik men främst patienter med ångest, depression och/eller stressrelaterade symtom. Du tar hand om patienter som har behov av KBT/stödsamtal med remiss från läkare på vårdcentralen och även från andra vårdcentraler.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. KBT-kompetens lägst steg 1 är ett krav. Har du tidigare erfarenheter inom primärvård samt arbete med KBT inom vårdval psykoterapi är detta meriterande. Har du även erfarenheter av att arbeta i PMO är detta en fördel.

Du har god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta i team och är trygg i din yrkesroll. Självklart är du positiv, lyssnande och kommunikativ.

Mer information

Välkommen med din ansökan!

Vi är en vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi ger dig ett personligt och professionellt bemötande. Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet .

Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård. Vi har även kvälls- och helgmottagning så du kan få vård och bedömning.

Vi arbetar hårt för att ge kunden just den vård och omvårdnad som hen behöver.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Psykolog hos Blomman Vårdcentral i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Blomman Vårdcentral
Rolfsgatan 5
21434 Malmö

Telefonnummer: 040-490955

E-post: info@blommanvardcentral.se

Mer information