Studerande Controller Assistant till internationellt bolag

2019-07-10

Få värdefull praktisk ekonomierfarenhet på ett stort internationellt bolag som Controller Assistant vid sidan av dina studier. Här blir du utmanad och får utvecklas i en organisation med stor framtidstro samtidigt som är en del av en organisation som arbetar för en bättre värld med ett tydligt hållbarhetstänk! Vi jobbar med ett löpande urval så slösa ingen tid och sök nu!

OM TJÄNSTEN

Med innovations- och nytänkande samt med en vilja att göra skillnad är vår kund ett företag som arbetar för att göra vardagslivet säkrare och bekvämare för miljontals människor världen över. Vår kund är en världsledande koncern inom kemiindustri med runt 1500 anställda och är verksamma i Asien, Europa och Nordamerika.

Academic Work söker nu för vår kunds räkning en studerande Controller Assistant med fokus på månadsbokslut med start v.34.

Här erbjuds du en möjlighet att få ekonomiskerfarenhet av ett stort globalt företag med möjlighet att knyta kontakter i en teknisk bransch. Tjänsten passar dig som brinner för ekonomi och vill utveckla dina förmågor som Controller i ett producerande bolag.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Controller Assistant kommer du att stötta upp Site Control vid månadstängning och månadsrapportering samt stöttar i analyser, uppföljningar och rapporteringar. Du kommer att arbeta med datainsamling för att sedan presentera och följa upp enligt en leveransplan. Utifrån tydliga rutiner och instruktioner kommer du ansvara för att sammanställa rapporter, tabeller och utföra bokningar. Arbetet utförs i Excel och SAP och du kommer jobba i nära samarbete med företagets finansavdelning.

* Stötta upp vid månadsstängning och månadsrapportering cirka 3-7 dagar i samband med månadsskifte.

* Arbeta parallellt organisationens Site Controller och stötta i analyser, uppföljningar och rapporteringar

Mer information

VI SÖKER DIG SOM

* Studerar ekonomi eller civilingenjör med minst 1 år kvar på dina studier

* Har god kunskap och erfarenhet i Excel

* Tidigare har jobbat i affärssystem och gärna i SAP

Då Perstorp är ett globalt företag med internationella kunder, krävs goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift

Som person är du:

* Noggrann

* Strukturerad

* Ansvarstagande

* Flexibel

Övrig information

* Start: Mitten av augusti, v.34

* Omfattning: Deltid, 3-7 dagar i samband med månadsskifte

* Placering: Perstorp

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Perstorp önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Redovisningsassistent hos Academic Work i Helsingborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anna Eggert

Till webb­ansökan 

Mer information