Senior ekonomiassistent till världsledande företag inom medicinteknik

2019-07-10

Nu har du chansen att utveckla din kompetens och arbeta gentemot hela norden inom ett innovativt och globalt företag. Hos Edwards får du möjligheten att utvecklas i din roll samtidigt som du hjälper människor med svåra hjärtsjukdomar. Om du letar efter en långsiktig tjänst med ett stort eget ansvar kan detta vara rätt för dig! Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu för Edwards Lifesciences räkning en senior ekonomiassistent till deras kontor i Malmö.

Edwards är världsledande inom utveckling och försäljning av hjärtklaffar, med säte i USA och europeiskt huvudkontor i Schweiz. Den nordiska organisationen består av ca 35 medarbetare och har sitt huvudkontor i Malmö. Edwards är inne i en stark tillväxtfas tack vare lanseringen av flera nya innovativa produkter och där du som medarbetare får vara en del av deras fortsatta utveckling på den internationella marknaden.

I rollen som senior ekonomiassistent kommer du att få möjligheten att arbeta mot Sverige, Norge, Danmark och Finland. Detta är en otrolig chans för dig som vill utvecklas i arbetet och bygga ytterligare meriter inför framtiden. Du kommer att erbjudas en gedigen upplärning under en längre period för att säkerställa att du fasas in i arbetet på rätt sätt.

Inom organisationen finns det goda möjligheter till att bredda dina ansvarsområden och vi ser därför att det är av stor vikt att du ser denna tjänst som långsiktig!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Edwards.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta i en koordinerande roll för samtliga nordiska länder och stötta dina kollegor i teamet. I rollen har du även flertalet interna och externa kontakter, därför är det viktigt att du tycker om att bygga starka relationer.

* Ansvara för kund- och leverantörsreskontra, interna rapporter gentemot Edwards europeiska ekonomifunktion placerad i Prag

* Granska och behandla fakturor

* Ansvara för rese- och kostnadsrapportering, samt utbetalning till anställda

* Leda och genomföra mindre redovisnings- och processförbättringsprojekt efter behov (interna, externa, årsskiftliga och SOX-revisioner)

VI SÖKER DIG SOM

* Har 1-3 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi

* Du talar och skriver flytande engelska samt ett skandinaviskt språk; då det krävs i det dagliga arbetet

Mer information

* Goda kunskaper i Office-paketet

Det är meriterande om du har

* Studerat en eftergymnasial utbildning i ekonomi

* Har erfarenhet av ERP system, exempelvis JDE

Som person är du:

* Självgående

* Noggrann

* Problemlösande

Vidare ser vi att du är en driven person som också är mån om att bidra till goda samarbeten såväl internt som externt. Detta är en tjänst med stort ansvar och ett högt tempo, det är därför viktigt att du är flexibel och öppen för snabba förändringar.

Övrig information

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid

* Placering: Malmö

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Edwards önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Edwards Lifesciences roots date to 1958, when Miles “Lowell” Edwards set out to build the first artificial heart. Edwards was a 60-year-old, recently retired engineer holding 63 patents in an array of industries, with an entrepreneurial spirit and a dream of helping patients with heart disease. His fascination with healing the heart was sparked in his teens, when he suffered two bouts of rheumatic fever, which can scar heart valves and eventually cause the heart to fail. Edwards partner with physicians to innovate products designed to help patients live longer, healthier and more productive lives. We focus on medical technologies that address large and growing patient populations in which there are significant unmet clinical needs.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Redovisningsekonom hos Academic Work i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sophie Olsson

Till webb­ansökan 

Mer information