Sales Assistant till Dustcontrol

2019-05-14

Känner du igen dig i att ha en strävan att alltid utvecklas och utmana dig själv, sätta höga personliga mål och koncentrera dig på att uppnå dessa? Söker du dessutom erfarenhet inom försäljning vid sidan av dina studier? Då kan du vara precis den business smarta Sales Assistant som vi söker till Dustcontrol!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Dustcontrols räkning en Sales Assistant som kan arbeta ca en dag i veckan på deras kontor i Helsingborg tillsammans med två säljare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Dustcontrol.

ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära;

* Se till att hitta nya möjligheter till affärer genom att prospektera nya obearbetade kunder

* Omvärldsbevakning av kunder

* Ringa inköpta leads

* Övriga arbetsuppgifter som underlättar arbetet för Dustcontrols säljare

VI SÖKER DIG SOM

* Studerar en eftergymnasial utbildning och gärna inom ekonomi, management, försäljning, affärsutveckling eller liknande

* Är driven och utvecklingsfokuserad

* Har intresse för försäljning och/eller teknisk förståelse

* Talar och skriver svenska obehindrat då tjänstens arbetsuppgifter kräver detta

Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Det är viktigt att du är trygg i dig själv. Du tror på dig själv men är medveten om dina begränsningar, samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Deltid, ca 1 dag/vecka

* Placering: Helsingborg

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Schenkers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

INFORMATION OM FÖRETAGET

Läs mer om Dustcontrol här

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Säljassistent hos Academic Work i Helsingborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Louise Backenskiöld

Till webb­ansökan 

Mer information