En sjuksköterska till Blomman Vårdcentral

2018-11-08

Blomman Vårdcentral är en vårdcentral i Malmö med mycket bra tillgänglighet.

Vi har generösa öppettider mellan 08.00-21.00 och har även öppet på lördag och söndag.

Nu har vi behov av en sjuksköterska.

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Nu söker vi en SSK till vår mottagning på Blomman vårdcentral.

Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en vårdcentral som provtagning (venösa och kapillära prover), telefonrådgivning, triagering, beställning av medicinska material, assistera läkare vid undersökningar och lättare operationer. bokning av patienter.

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från vårdcentral och/eller mottagning. Mycket plus om du jobbar/ eller jobbat på en VC i Skåne. Kan PMO journalsystem. Vidare har du goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Mer information

Välkommen med din ansökan!

Blomman Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.

Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.

Vi som har startat verksamheten är två erfarna läkare som har jobbat länge inom primärvården i Skåne.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Blomman Vårdcentral i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Blomman Vårdcentral
Celsiusgatan 35
21214 Malmö

Telefonnummer: 040-490955

E-post: info@blommanvardcentral.se

Mer information