Resurs sjuksköterska

2019-04-24

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som vill arbeta som resurs sjuksköterska för hemsjukvård i Lunds kommun. Som resurs sjuksköterska kommer du att täcka upp för ordinarie sjuksköterska vid utbildning, semester, korttidsfrånvaro och dylikt.

Du samordnar och planerar de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för patienterna i ett team med andra kompetenser. Du handleder, undervisar och delegerar omvårdnadspersonalen i omvårdnads- och sjukvårdsarbetet. Du medverkar vid individuella vårdplaneringar, i utvecklingsarbete samt andra förekommande möten. Oftast har du daglig kontakt med övrig hälso- och sjukvård både internt och externt. Vi dokumenterar i Procapita och arbetar med nationella kvalitetsregister.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med en vidareutbildning inom demens, geriatrik eller liknande.

Du föredrar en händelserik vardag samtidigt som du är mån om kvalité och patientsäkerhet. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du ska vara trygg och trivas i din roll, samt vara engagerade och bidra till ett gott arbetsklimat och god verksamhetsutveckling.

Du är van vid självständig arbete och fattar egna beslut, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd och utmanas av situationer där nytänk och kreativitet krävs. . Du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Mer information

ÖVRIGT

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Lunds kommun, HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER, VOO i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Lunds kommun, HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER, VOO
Box 41
22100 LUND

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Malin Ask046-359 64 86

Till webb­ansökan 

Mer information