Sjuksköterska Hemvården i Veberöd

2019-06-11

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

ARBETSUPPGIFTER

Nu söker vi en sjuksköterska till Hemvården i Veberöd.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du kan utvecklas och påverka tillsammans med duktiga kollegor, engagerad och ansvarsfull omvårdnadspersonal samt närvarande och stödjande chefer.

Du är patientansvarig sjuksköterska för brukarna inom hemvårdsområdet Veberöd.

Du samordnar och planerar de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för patienterna i ett team med andra kompetenser. Du handleder, undervisar och delegerar omvårdnadspersonalen i omvårdnads- och sjukvårdsarbetet.

Helgtjänstgöring var 9:e helg.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett särskilt intresse av att arbeta med äldre. Du är van vid att arbete på en arbetsplats där det händer mycket samtidigt utan att göra avkall på kvalitet och patientsäkerhet. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du skall vara trygg och trivas i din roll samt vara engagerad och bidra till ett gott arbetsklimat och en god verksamhetsutveckling. Ett gott skratt då och då är något som du gärna bjuder på till brukare, kollegor och chefer.

Du är van vid självständigt arbete och fattar egna beslut samtidigt som du vet att det är ett teamwork och att det krävs att vi alla samarbetar för att nå resultat. Du är lyhörd, flexibel och engagerad och utmanas av situationer där nytänk och kreativitet behövs. Du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl i tal och

skrift.

Specialistutbildning inom demens, vård av äldre samt erfarenhet ifrån kommunal äldreomsorg är meriterande. Körkort är ett krav samt att du kan cykla.

Varmt välkommen med din ansökan.

Mer information

ÖVRIGT

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Lunds kommun, HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER, VOO i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Lunds kommun, HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER, VOO
Box 41
22100 LUND

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ann Boutis046 359 63 06

Till webb­ansökan 

Mer information