Distrikts-/sjuksköterska till Hemvården

2019-06-11

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

ARBETSUPPGIFTER

Nu söker vi sjuksköterskor till hemvården

i Lund stad.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med trevliga kollegor och engagerad omvårdnadspersonal. Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett team som tillsammans samordnar och planerar hälso- och sjukvårdsinsatserna för patienterna.

Dina arbetsuppgifter består av att leda och planera den medicinska omvårdnaden, handleda och utbilda samt delegera till omvårdnadspersonal. Du kommer även att delta vid teamträffar med omvårdnadspersonal och annan legitimerad personal samt arbeta aktivt för verksamhetens utveckling.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss? Läs en av våra sjuksköterskors egna berättelse: www.lund.se/jobbasomsjukskoterska

Förmåner

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt distriktsköterska.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande om du har erfarenhet av Senior Allert, palliativa registret och BPSD registret. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav

Intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Mer information

ÖVRIGT

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Sjuksköterska, grundutbildad hos Lunds kommun, HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER, VOO i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Lunds kommun, HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER, VOO
Box 41
22100 LUND

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Helen Niesel046-359 49 23

Till webb­ansökan 

Mer information