Bibliotekarie på deltid till Holmaskolan

2018-12-05

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

ARBETSUPPGIFTER

Holmaskolan är en trivsam skola med elever i årskurs F-6.

Skolans verksamhet består av förskoleklass, skola och skolbarnomsorg t.o.m. årskurs 6.

Då området är en spännande mötesplats för många olika kulturer och modersmål, kommer du med din positiva grundsyn och ditt öppna bemötande med tydligt ledarskap att trivas hos oss. Språkutveckling har en stor betydelse och en given roll i allt vårt arbete. Vi är en skola som arbetar upplevelsebaserat. Skolan är också en av Malmös övningsskolor och har därigenom ett utökat samarbete med Malmö högskola kring studenter.

I vårt språkutvecklande arbete har skolans bibliotek en mycket viktig roll för våra elevers lärande. Du får möjlighet att samarbeta med IKT pedagog och lärarbibliotekarie.

Mer information

KVALIFIKATIONER

Behörig bibliotekarie gärna med vidareutbildning till skolbibliotekarie.

Vi söker dig som är bibliotekarie med erfarenhet av att arbeta med barn. Du har god samarbetsförmåga, är engagerad och har förmåga att se barnen i ett helhetsperspektiv samt har ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att ta initiativ och kan arbetsleda dig själv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Skolbibliotekarie hos Malmö stad, Holma RO i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Malmö stad, Holma RO
August Palms plats 1
20580 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ingrid Olsson040-343150, 0733-461938

Till webb­ansökan 

Mer information