Maskinoperatör/centerlesslipare sökes till kund inom verkstadsindustrin

2018-04-14

Till vår kund i Örkelljunga söker vi nu två personer som skall arbeta med centerlesslipning. Arbetsuppgifterna utgår från slipning, riggning, mätning, underhåll och eventuell reparation av kundens centerless-slipmaskiner. Arbetsuppgifterna kräver skärpa och precision.

Din profil

Det är meriterande om du har någon form av bakgrund inom verkstadsindustrin, exempelvis som maskinoperatör. Som person har du ett tekniskt intresse i grunden, du är noggrann och lämnar inget åt slumpen. Då tvåskift kommer förekomma måste du kunna arbeta även på kvällstid. För att kunna ta dig till och från arbetet är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 2600 medarbetare hittills verksamma på 39 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Slipare, metall hos OnePartnerGroup Helsingborg AB i Örkelljunga genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

OnePartnerGroup Helsingborg AB
Grustagsgatan 1B
25464 Helsingborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sebastian Bergströmsebastian.bergstrom@onepartnergroup.se

Till webb­ansökan 

Mer information