Vi söker en Souschef till Hotell Norregård

2019-05-14

Vårt hotell ligger i Falsterbo ca 3 mil söder om Malmö. Hos oss står maten i centrum därför är valet av våra råvaror ytterst viktigt för oss. Vi använder oss av närproducerade, ekologiska och säsongsanpassade råvaror, så långt det går. Som Souschef är din uppgift att driva och utveckla köket i samråd med vår köksmästare Soniya och i dina arbetsuppgifter ingår det att:·        säkerställa att köket är välfungerande·        kvalitetssäkra maten som vi serverar·        vara delaktig och skapa en bra trivsel mellan kollegor ·        säkerställa att vi når våra lönsamhetsmål inom verksamhetenEgenskaper som vi uppskattar är att du är positiv, lösningsorienterad och utåtriktad. Du gillar att bjuda på dig själv, både inför kollegor och gentemot våra gäster. Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga perioder och sen älskar du att vara kreativ i köket.Övriga arbetsuppgifter som ingår: månadsinventering, beställningar och vara delaktig i skapandet av nya menyer samt efter förfrågningar.Låter detta spännande och du vill veta mer, kontakta pernilla.orndahl@skanorfalsterbo.com för mer information. Märk din ansökan med Souschef NorregårdVillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Souschef hos NORREGÅRD i Vellinge genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Mer information