Stenläggare sökes till anläggningsföretag

2018-04-14

OnePartnerGroup söker nu till vår samarbetspartner inom anläggning efter dig som vill utvecklas i din yrkesroll som stenläggare och vill vara en del av en växande organisation.

Om kundföretaget

Vår kund grundades på Bjärehalvön 1999. Sedan dess har företaget belönats med pris som Årets Entreprenör och nominerats som ett av Sveriges Gasellföretag. Idag består kunden av 50 medarbetare förutom.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som stenläggare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kund. Som konsult får du en anställning hos OnePartnerGroup.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom anläggningsbranschen. Du har hög arbetsmoral och en positiv attityd till att utvecklas vidare i din roll som stenläggare. Det här är ett jobb för dig som är flexibel och driven till att utvecklas samt brinner för en god gemenskap på arbetsplatsen.

Viktigt för tjänsten är:

* tidigare erfarenhet inom anläggningsbranschen

* svenska i både tal och skrift

* körkort B då arbete utanför i nordvästra Skåne kan förekomma

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 600 medarbetare hittills verksamma på ett 40-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Stensättare hos OnePartnerGroup Helsingborg AB i Ängelholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

OnePartnerGroup Helsingborg AB
Grustagsgatan 1B
25464 Helsingborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Dzenan Dedicdzenan.dedic@onepartnergroup.se

Till webb­ansökan 

Mer information