Stödassistent

2019-06-11

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

ARBETSUPPGIFTER

Som stödassistent ingår du i ett team som gemensamt ansvarar för att ge personer med funktionshinder stöd, service och omvårdnad. Dina arbetsuppgifter består av att stödja våra brukare med omvårdnad, fritids- och kulturaktiviteter, så att de kan vara så självständiga som möjligt och leva det liv de önskar. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid städning, matlagning, personlig hygien och läkemedelshantering. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitet

KVALIFIKATIONER

Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

• Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Mer information

• Datorvana

• Strukturerad

• Skapa goda relationer

• Vara flexibel

Kunskap om omvårdnad, lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik är meriterande

ÖVRIGT

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Stödassistent hos Lunds kommun, Ringvägen 1, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Lunds kommun, Ringvägen 1, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen
Box 41
22100 LUND

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Jenny Pedersen046-359 62 87

Till webb­ansökan 

Mer information