Problemlösningsguru till Axis Communications!

2018-02-09

Tänk att få jobba i ett Axis Communications i miniformat, få ha ett finger med i hela utvecklingskedjan från att prototyp utvecklas, till att färdig produkt implementeras. Detta samtidigt som du utmanas tekniskt med likasinnade kollegor och får ett personligt bollplank i din mentor. Grym tjänst som du kan söka redan idag, även om du tar examen längre fram i vår/sommar!!

OM TJÄNSTEN

”För två år sedan började jag som testare hos Axis Communication och arbetar idag som testledare för ett mindre team inom mjukvarutestning. Det var mitt första jobb efter examen som högskoleingenjör datateknik och jag såg och ser stor utvecklingspotential på Axis. Jag ville först bli utvecklare och hade inte koll på vad test var, jag tyckte bara det var kul att programmera! Som testare får jag göra det jag alltid ville jobba med – problemlösning! Man får även skriva kod från grunden och arbeta med automatisering av test om man vill gå den riktningen. Finns en öppenhet och ärlighet hos Axis – man kan ta sig i den riktningen man vill! Man märker att många är drivna och det finns ett ingenjörsmässigt tankesätt här.”

- Carl Lind, testledare Axis Communication

Troligtvis var du den i klassen som kursarna kom och frågade om du vill kika på deras kod eller testa deras applikation. Du är helt enkelt duktig på det du gör och brinner för att utvecklas inom produktutveckling av mjukvara! Att ha morgonfika varje morgon med likasinnade kollegor, att få möjlighet att växa inom olika team och roller samt få en specifikt utvald mentor just för dig. Detta erbjuder vi nu hos Axis Communication, du blir en del av deras QA-avdelning i Lund och din tekniska kompetens kommer ta nya höjder.

Du kommer få veta vad som ska testas men HUR produkten ska testas, det är upp till dig med kollegor att lista ut! Du kommer att följa produktens resa från prototyp till färdig produkt och hur väl den tas emot av marknaden är mycket upp till hur väl du har lyckats säkerställa produktens kvalitet!

Hos Axis får du fri tillgång till lunch-föreläsningar på plats inom de senaste innovativa lösningarna i tech-branschen, du får arbeta hos en arbetsgivare som litar på sina anställda och främjar en flexibilitet gällande arbetstider (så klart inom rimliga ramar).

Du erbjuds en tillsvidareanställning hos Academic Work och med detta fri tillgång till kurser via Pluralsight, där du kan förkovra dig i just din tekniska passion.

ARBETSUPPGIFTER

Axis Communications erbjuder dig en av Sveriges största och vi vågar sticka ut hakan och säga mest framstående QA avdelningar där du under överseende och vägledning av seniora kollegor i trygga händer kan utvecklas till den stjärna vi tror du är. Arbetsmiljön hos Axis är inspirerande och det finns tydligt utformade introduktionsprogram med dedikerade mentorer som kommer att stötta, pusha och utveckla dig! Egna initiativ uppmuntras och har du idéer kring hur en testmiljö kan sättas upp så är det en förväntan att du utforskar dina gränser och provar dig fram!

Axis Communications är med sina drygt 1500 anställda i Lund en arbetsplats som främjar intern rörlighet och vem vet på vilken avdelning och inom vilket område du fortsätter din karriär efter ett par år? Tydliga karriärvägar är att gå mot projektledning, produktspecialist eller varför inte gå vidare som utvecklare. Men mest troligt är att du kommer vilja utvecklas inom test då QA på Axis med sina extremt engagerade och kompetenta chefer kommer visa dig en sida av test som du ej trodde fanns!

I rollen kommer du arbeta med utveckling av testcase, du kommer arbeta med olika molntjänster och med tiden kommer du få möjlighet att arbeta med automatisering av test och en stor del med exploratory test.

Mer information

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker helt enkelt dig som är en fena på problemlösning och gärna testar nya vägar för att nå ett resultat med hög kvalitet. För att kunna utvecklas i rollen och trivas i teamet behöver du ha en kompetens och intresse för programmering. När de flesta hör test så kan man tänka på ett ensidigt arbete, men detta är långt ifrån ensidigt så du behöver trivas och triggas av föränderliga uppgifter och gå igång på att testa nya tekniker – problemlösning!

För oss och Axis Communications så går alltid driv, engagemang och intresse före mångårig erfarenhet, så om du kan komplettera dessa personliga egenskaper med ett genuint intresse för teknik, då är det troligen dig vi söker!

För att trivas i rollen söker vi dig som har en examen inom IT, helst ingenjörslinje då tjänsten kommer fokusera mycket på logiskt djup och ett starkt programmeringstänk. Har du på eget initiativ förkovrat dig i programmering och test, ta gärna med detta i din ansökan då det är starkt meriterande.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Våren 2018

* Omfattning: Heltid

* Placering: Lund, Ideon

* Kontaktuppgifter: anna.duijvenbode@academicwork.se

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Även om du tar examen sommaren 2018, sök så snart som möjligt då vi går igenom ansökningarna löpande.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Axis Communications är inte bara ett företag, Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande – vi lever efter våra värderingar: Act as one, Always open och Think big!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemtestare hos Academic Work i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anna Duijvenbode

Till webb­ansökan 

Mer information