Systemutvecklare som vill bidra med samhällsnytta

2018-11-08

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 200 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategisk utveckling och näringsliv.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu en Juniorutvecklare med inriktning mot Identity and Access Management (IAM).

Som junior utvecklare kommer du att arbeta med utveckling av nya funktioner och förvaltning av befintliga funktioner inom Identity och Access Management. Du kommer att arbeta med flera utvecklingsuppdrag parallellt. IAM-miljön på Lunds kommun består av bland annat Microsoft Identity Manager (MIM) och Active Directory (AD). Du kommer bland annat arbeta med att vidareutveckla vår IAM-miljö, förvalta den befintliga IAM-miljön, arbeta med incidenthantering och bidra med specialistkompetens i nya projekt som vill använda sig av IAM. En spännande utmaning är också att utvärdera och utveckla ny teknik inom ditt område. En av många intressanta utmaningar i den här rollen är att driva och medverka i förvaltnings- och utvecklingsaktiviteter tillsammans med våra arkitekter och genom ett nära samarbete utveckla ny funktionalitet för verksamheten.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med utbildning inom Datateknik eller Data- och systemvetenskap på minst kandidatnivå eller annan likvärdig utbildning.

Har någon erfarenhet av utvecklingsprojekt på ett företag efter dina studier alternativt som extrajobb vid sidan om dina studier.

Har en stor egen drivkraft och ett stort intresse för systemutveckling

Som person är du framåt och drivande, och tar stort ansvar för din egen utveckling.

Du är kommunikativ och trivs med att ge service till och samarbeta med andra människor eftersom du kommer vara involverad i flera projekt parallellt där det ställs krav på tydlig kommunikation och god samarbetsförmåga.

Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och värdesätter god kvalitet i ditt arbete. Utöver detta ser vi att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, då du kommer att behöva kommunicera med såväl leverantörer som kollegor.

Det är meriterande om du har kompetens inom:

• Forefront identity manager (FIM)/Microsoft Identity Manager (MIM)

Mer information

• Powershell

• ActiveDirectory

• Visual Studio.NET och C#

• Windows Server och SQL-server

• GSuite (tidigare Google Apps)

ÖVRIGT

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Lunds kommun, IT-avdelningen, Kommunkontoret i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Lunds kommun, IT-avdelningen, Kommunkontoret
Box 41
22100 Lund

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Britt Steiner046-359 63 98britt.steiner@lund.se

Till webb­ansökan 

Mer information