Senior SW Developer till Consafe Logistics

2018-11-09

Consafe Logistics är Europas ledande mjukvarubolag inom logistiklösningar, här skapas dagligen nya innovativa logistiklösningar för kunder runtom i hela världen. Du som har en förmåga att se smarta lösningar, gillar att ta egna initiativ och är en utvecklare av rang - sök tjänsten som tillåter dig att testa nya idéer!

OM TJÄNSTEN

I World Trade Center i Lund ligger internationella Consafe Logistics. Här är högt i tak både bildligt och bokstavligt. Egna initiativ uppmuntras dagligen vare sig det rör arbetet eller utanför, är du exempelvis bra på pingis eller golf? Utmana dina kollegor i den årliga turneringen!

Academic Work söker för Consafe Logistics räkning en erfaren mjukvaruutvecklare till vår utvecklingsavdelning inom kundorganisationen, en blandad avdelning med expertis inom flera olika områden. Kollegorna i teamet är alltifrån solution responsibles, tekniska arkitekter, applikationskonsulter och givetvis – utvecklare! Här skapas kundanpassade lösningar baserade på deras WMS produkt för kunder i hela världen. Vill du förstå kundens behov ännu bättre? Du är mer än välkommen att hänga med applikationskonsulterna på deras resor, ju bättre du förstår kunden desto bättre design- och kravspecifikationer kan göras! Teamet du kommer att tillhöra har kunder i Europa, Kina, Australien och USA – en resa i kvartalet till världens olika hörn är vad som kan förväntas i rollen.

Din närmsta chef är noga med löpande uppföljningar med varje individ och att alltid hålla teamet uppdaterade med den senaste informationen – hon vill involvera alla så mycket som möjligt i de beslut som tas, transparens är viktigt. Här är allas tankar och åsikter lika viktiga!

Som utvecklare kommer du vara en viktig del för de kundanpassade lösningarna – men också för de löpande förbättringarna i Consafe Logistics kärnprodukt - deras WMS! Du garanteras en kul omgivning och skön teamanda. Exempelvis kan du pröva måndagens innebandy, testa din puls på HIT-träningarna på lunchen, äta god frukost med alla dina kollegor varje fredag och om du gillar After Works – så har de givetvis ett After Work-team som anordnar dessa!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av Consafe Logistics AB.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som utvecklare kommer du utveckla Consafe Logistics WMS, det vill säga hela logiken i ett lager! Produkten är skriven i C och du kommer bland annat att arbeta med kravnedbrytning och designspecifikationer efter kunders önskemål. Här är det viktigt att man har en god förståelse för både produkten och kundens verksamhet samt att kunna prioritera i de krav man bryter ner. I rollen krävs det att du har en kreativ förmåga och kan tänka långsiktigt i de lösningar som skapas – vad ger denna lösning för värde till kunden och är detta en lösning vi vill skapa även för vår standardprodukt?

Du kommer även arbeta med databashantering, köra C-Unity tester, röra dig i Linux-miljö, debugga kod samt använda Git/Gerrit som versionshanteringssystem.

Som utvecklare på Consafe Logistics har du många olika karriärmöjligheter framöver. Consafe Logistics växer stabilt och konstant, vilket således innebär att även mjukvaruavdelningen kommer att växa med organisationen - men skulle du i framtiden tycka att andra projekt låter spännande eller du är sugen på att bli teknisk arkitekt – allt är öppet för dialog!

Mer information

VI SÖKER DIG SOM

* Har minst tre års erfarenhet av utveckling i C

* Har erfarenhet av databashantering, Oracle eller SQL

* Är bekväm i Linuxmiljö

* Har erfarenhet av kravnedbrytning och implementation

* Är obehindrad i engelska, i tal såväl som skrift. Meriterande om du är obehindrad i svenska också då hela teamet är svensktalande.

Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av något större mjukvaruprojekt och arbetat med arbetsmetoder kring CI/CD, dvs Continuous Integration och Continuous Delivery

* Har arbetat på ett lager och har förståelse för flödena i lagret

Som person utstrålar du en självsäkerhet och trygghet i nya situationer och tar dig gärna an nya arbetsuppgifter utan att ha all information ifrån start. Du har lätt för att bryta ner problem i sina beståndsdelar och arbetar för att hitta den mest effektiva lösningen. Du agerar lyhört, uppmärksamt och kommunicerar på ett konstruktivt sätt samt arbetar för att bygga upp långsiktiga förhållanden med dina kollegor. Att ta initiativ och komma med förslag på nya idéer är en del av din framgångsfaktor!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Februari

* Omfattning: Heltid, kontorstider med flex

* Placering: Lund, smidigt beläget för pendlare vid motorvägen E22an.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Consafe Logistics är en av Europas ledande leverantörer av logistiklösningar, vilket skapar konkurrensfördelar för företag över hela världen. Consafe Logistics konstruerar, utvecklar och implementerar lösningar för alla branscher. Consafe Logistics har 350 anställda och hjälper kunder i över 30 länder över hela världen från våra kontor i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen och Storbritannien. Huvudkontoret ligger i Lund i fräscha nya lokaler.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Academic Work i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Johanna Clarin

Till webb­ansökan 

Mer information