Junior PHP utvecklare till Axis Communication!

2018-12-05

Är du i början av din karriär och brinner lite extra Frontend-utveckling och har goda kunskaper inom PHP? Har du dessutom ett gediget brinnande intresse av teknik och strävar efter att ständigt lära dig nya saker för att fortsätta utvecklas till en vass utvecklare? Söker du ett innovativt företag där dina idéer ses som värdefulla och tas emot med stort engagemang?

Då kanske det är just du som är rätt person för Axis och rollen som PHP-utvecklare!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Axis räkning en junior PHP utvecklare till sin Application Development avdelning. Axis är ledande inom digital nätverksövervakning och har kontor i mer än 20 länder och samarbetspartners över hela världen. Deras framgångsresa är ett faktum och resan i Lund fortsätter. Dina framtida kollegor beskriver teamet som innovativt och samarbetsorienterat. Har du idéer uppmuntras och välkomnas dessa och det finns en positiv och hjälpsam atmosfär. I teamet testas gärna nya teknologier där ett utbyte av kunskap kollegor emellan är en del av kulturen.

På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlas duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål - att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer bli en del av ett sammansvetsat team på avdelningen Application Development, där du tillsammans med andra erfarna utvecklare arbetar med Axis interna samarbetsplattform. Du kommer arbeta i ett projekt där din huvudsakliga uppgift bli att versionsuppdatera koden i operativsystemet Debian. Mycket av dagens struktur är skriven i en senare version av PHP där din uppgift blir att på ett smidigt och effektivt sätt gå igenom koden och med hjälp av testverktyg och utläsa nuvarande version. För att därefter ta action och göra enklare förändringar i koden för att höja kvaliten/versionen i systemet som teamet arbetar i idag.

Du kommer till exempel att:

* Utföra versionsuppdateringar i operativsystemet Debian

* Arbeta med testverktyg för att säkerhetställa rätt versioner

Teamet som symboliseras av innovation och teamwork kommer uppmuntras du till att komma med nya idéer och testa ny teknik och utbyta tankar med likasinnade. Dina kollegor arbetar tätt tillsammans och delar kunskap genom designdiskussioner, par-programmering, Lunch & Learn och innovationsdagar.

Tjänsten passar dig som letar efter en spännande ny utmaning, kanske har du nyligen tagit examen och vill få värdefull erfarenhet inom programmering eller har med dig erfarenhet sedan tidigare och samtidigt få en grym kickstart på din karriär inom frontend/PHP utveckling.

VI SÖKER DIG SOM

För att trivas i rollen tror vi att du gillar att ha ett stort ansvar då du kommer arbeta med förbättring av viktiga system samtidigt som du gillar att komma med egna idéer och inte är rädd att framföra dess till dina kollegor.

Vidare ser vi att du:

* Har ett stort intresse för att jobba med IT och programmering

* Nyligen tagit examen inom systemutveckling eller liknande utbildning, alternativt att du ska ta examen nu i januari.

Mer information

* God kunskap och kännedom om Linuxmiljö

* God kunskap i PHP

* Har goda kunskaper inom det svenska och engelska språket både muntligt och skriftligt

Det är meriterande om du har:

* Arbetat i skarpa utvecklingsprojekt tidigare

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid, 3 månader med goda förutsättningar till förlägning

* Placering: Lund, Ideon

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. De tillåter och uppmuntrar deras anställda till självständigt tänkande – de lever efter sina värderingar: Act as one, Always open och Think big!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Academic Work i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sebastian Ottosson

Till webb­ansökan 

Mer information