Senior .NET utvecklare till CGI

2019-04-23

Bli en del av Sveriges vassaste utvecklare inom .NET! CGI har 74 000 medarbetare och kunder runtom i hela världen – här tar möjligheterna för dig som konsult aldrig slut. Vi söker nu ännu en expert för att skapa framgångsrika digitala strategier och ta fram lösningar för kundernas mest avgörande delar av verksamheten.

OM TJÄNSTEN

CGI har inte anställda, de har medlemmar. Att bli en del av CGI innebär inte bara att man tillhör ett företag, här finns även alla fördelar av att vara en del av ett stort kompetensnätverk, framförallt inom .NET. Dock är det i ens lokala team man har sin hemvist och nära kollegor. Som konsult får du möjligheten att pröva på flera olika uppdrag, även om detta uppdraget är tänkt långsiktigt till en stor global kund i Lund.

Det globala teamet du inledningsvis kommer tillhöra består av kompetenta seniora och juniora kollegor, applikationskonsulter, DBA och givetvis utvecklare. I Sverige består teamet av nästan 10 personer, varav drygt hälften är från CGI men ska utökas med två till.

Du erbjuds

* En tjänst på ett av Sveriges största företag inom .NET, vilket också innebär stora utvecklingsmöjligheter internt och för olika typer av uppdrag

* En arbetsplats som är mån om att ha roligt i arbetet men också en stor transparens. Förutom AWs och teamaktiviteter så hålls även flera större fester varje år. På den stora ”Annual-tour”-festen redogör exempelvis ledningen i Kanada om hur planerna ser ut framöver för företaget – total transparens

* Att bli aktieägare i CGI

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som senior utvecklare kommer varje dag se olika ut, men sannolikt börjar dagen med ett SCRUM-möte, utveckling av applikationerna, bolla lösningar med dina kollegor och stötta varandra i teamet. Du behöver inte ha så mycket kontakt med stakeholders då en applikationskonsult är ansvarig för den biten, men då du sitter tillsammans med kundens utvecklare i projekten är du väldigt nära verksamheten. Ditt huvudsakliga fokus kommer vara både förvaltning och nyutveckling.

Mer information

VI SÖKER DIG SOM

* Har minst 4-5 års erfarenhet av .NET utveckling

* Skriver och pratar obehindrat på engelska

För att arbeta i Sverige krävs det att du har ett giltigt arbetstillstånd, detta ska vara tydligt beskrivet i din ansökan.

Meriterande om du har god kännedom om SQL sedan tidigare samt kan prata och skriva obehindrat på svenska eftersom teamet i Sverige är svensktalande.

Som person är du:

* Flexibel

* Självgående

* Ansvarstagande

* Samarbetsförmåga

Övrig information

* Start: Omgående

* Placering: Malmö/Lund -området, beroende på konsultuppdrag

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CGIs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Academic Work i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Johanna Clarin

Till webb­ansökan 

Mer information