Tandsköterska till Tandvårdcentralen

2018-01-11

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som tandsköterska. Du kommer ha varierande uppgifter såsom assistans,sterilarbete och receptionsuppgifter.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska .Om du är nyutexaminerad får du introduktion och en handledare med erfarenhet.Du som söker tjänsten bör vara positiv och flexibel. För oss är det viktigt att du bidrar med stort engagemang och har ett gott patientbemötande.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

God datorvana är en merit om du ska söka tjänsten.

Tandvårdcentralen AB är en fin och modern klinik med 3 behandlingsrum . Kliniken är 10 år gammal och ligger centralt belägen i Malmö och är helt digitaliserad. Personalen består av 2 tandläkare , 3 tandsköterskor( 1 av dem är endast timanställd) och VD .Vi utför alla typer av behandlingar inom vuxentandvård, akuttandvård och implantatbehandlingar. Vi är en härlig grupp, med mycket skratt och värme, som driver kliniken. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, interna och externa utbildningar samt ett attraktivt förmånspaket, som man får nyttja fullt ut efter 6 månader.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Tandsköterska hos TANDVÅRDCENTRALEN AKUT MOTTAGNING MALMÖ AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

TANDVÅRDCENTRALEN AKUT MOTTAGNING MALMÖ AB
BERGSGATAN 12
21154 MALMÖ

Telefonnummer: 040300053

E-post: tandvardcentralen@telia.com

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Faraz Seyedi0403000530704931433tandvardcentralen@telia.com

Mer information