TandCity söker tandsköterska

2019-01-11

Vi växer så att det knakar och söker nu ytterligare en tandsköterska till vårt härliga team. Som tandsköterska hos oss arbetar du med assistansarbete, sterilarbete och receptionsarbete. Du ska hålla god ordning och överblick kring ditt arbete för att tillsammans med tandläkaren skapa den bästa möjliga vården för våra patienter. För oss är det viktigt att du delar vår vision om att leverera Sveriges absolut bästa tandvård. Detta uppnår vi tillsammans genom att erbjuda våra patienter den högsta kvalitén och den bästa servicen.

Vi söker en duktig och engagerad tandsköterska som brinner för sitt yrke. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet och att du som person är ansvarstagande och gärna tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt fungera bra i ett team. Du är positiv, serviceinriktad, flexibel och arbetar alltid med patienterna bästa i fokus.

TandCity är en modern klinik i en av Malmös absolut vackraste lokaler, mitt emot Malmö centralstation. Vårt fokus är att alltid leverera högsta kvalité och vi satsar hårt på att ligga i framkant när det gäller utveckling och teknologi. Vi arbetar främst med vuxna patienter och utför förutom allmäntandvård även mycket estetisk och kirurgisk tandvård. Med hög service, centralt läge och proffsig personal skapa vi en oslagbar miljö för både patienter och medarbetare. Vi ser fram emot din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstidens gång.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Tandsköterska hos Tandcity Sweden AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Tandcity Sweden AB
Hamngatan 1
21122 Malmö

Telefonnummer: 040 23 66 00

E-post: info@tandcity.se

Mer information