Ingenjörskonsult till Infotiv – bolaget för utveckling och innovation!

2019-01-10

Är du den som gärna hjälper vänner och familj med tekniska produkter och som är bra på att inte bara visa utan även att förklara produkten? Infotiv söker dig som vill arbeta som Teknisk Skribent, en roll där du får vara delaktig i hela utvecklingsprocessen och bidra till att göra användandet enklare för dem otekniska.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker ingenjörer till konsultbolaget Infotiv, företaget som hjälper andra företag att förkorta utveckling- och innovationsprocesser. Deras konsulttjänster är eftertraktade och vi hjälper dem nu därför i sökandet efter nya medarbetare som vill vara med att bidra till deras framgångsresa!

Infotiv har flera spännande projekt på ingång och främst inom området Produktinformation vilket gör att de nu söker Tekniska Skribenter. Alla tekniska produkter behöver beskrivas för alla som på olika sätt kommer i kontakt med produkten som exempelvis säljare, support och slutanvändare. Instruktioner och förklaring av en produkts komplexitet är därför av högsta vikt.

Du kommer tillhöra Infotivs kontor i Malmö där du blir en del av ett kunskapsstarkt konsultteam där du som medarbetare är i fokus! Konsultteamet på Infotiv i Malmö är under uppbyggnad och tillsammans med kollegor i Göteborg och Stockholm har man avstämningar varannan vecka för att utbyta erfarenheter och samverka för att kunna växa i regionen. Den familjära kulturen och stämningen som tydligt finns hos medarbetarna är något de är måna om att bibehålla. Du blir en del av en omgivning där det är högt i tak och där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans, även utanför jobbet vid exempelvis After Works, utbildningar och företagsaktiviteter.

Din individuella utveckling är viktigt för Infotiv vilket visar sig dels genom möjlighet till fördjupad utbildning men även i att du regelbundet kommer ha avstämningar med din närmsta arbetsledare på Infotiv då ni planerar och ser till att genomföra din individuella utvecklingsplan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Infotiv. Uppdraget kommer att vara på heltid och inledningsvis på 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Teknisk Skribent är du delaktig produktens utvecklingsprocess från start till slut vilket ger dig värdefull överblick över hela kedjan. Du är delaktigt i att optimera produkten för slutanvändaren och med det huvudsakliga syftet att på ett så tydligt sätt som möjligt kunna visualisera produkten och dess funktion i text, bild och animation. Vem informationen ska rikta sig åt kan variera till allt från säljare, support och slutanvändare. Den typ av teknisk information som du kommer ta fram är exempelvis supportmaterial, produktbeskrivningar, säljmaterial, användarmanualer, e-learning och hjälpvideor etc.

Detta är en perfekt tjänst för dig som har stort intresse för produktutveckling och teknik men som även gillar språk och att i text beskriva en produkts funktion.

Med rätt personlighet och intresse för att ständigt utvecklas, finns det stora möjligheter att själv påverka dina arbetsuppgifter och framtida konsultuppdrag via Infotiv.

Mer information

VI SÖKER DIG SOM

Är utbildad ingenjör, gärna inom maskinteknik, och som har ett par års arbetslivserfarenhet gärna inom teknisk information eller produktutveckling. Du talar och skriver obehindrat engelska och svenska.

Som person har du ett stort driv, är inte rädd för att ta för dig och det du tar dig an resulterar i goda resultat. Du är strukturerad och noggrann med stort kvalitetsfokus. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och vi ser därför att du har god samarbetsförmåga och är lika mån om dina kollegors arbete som ditt egna. Slutligen har du ett genuint intresse för teknik och en vilja att förstå hur saker fungerar.

Övrig information

* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

* Omfattning: Heltid

* Placering: Malmö

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infotivs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Infotiv är ett konsultföretag inom teknik som erbjuder konsulter, lösningar och verktyg till sina kunder. Deras kunder finns framförallt inom energi-, fordons-, life science- och- tågbranschen. De har i dagsläget 250 anställda och med kontor i Göteborg (huvudkontor), Södertälje och Malmö.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Teknikinformatör hos Academic Work i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Maria Larsson

Till webb­ansökan 

Mer information