INNESÄLJARE TILL TS KUNDTJÄNST- SÖK JOBB UTAN CV!

2019-04-13

Innesäljare till TS Kundtjänst- ett nyöppnat kontor i Malmö med massa möjligheter!

Nu växer vi för fullt ochletar efter fler superstjärnor som kan fullborda vårat härliga team på det nyöppnade kontoret i Malmö!Vill du vara med oss på vår resa och förmedla smarta lösningar inom det digitala till privatkunder? Då kan du vara den vi söker!

I din roll som innesäljare hos oss arbetar du aktivt med att kontakta B2C-kunder i syfte att sälja ett av Sveriges ledande identitetsskydd. Du arbetar individuellt mot en budget och som team mot gemensamma mål. Du kommer att utföra noggranna behovsanalyser för att kunna hjälpa, presentera och sälja våra tjänster efter kundens behov.

Som anställd får du daglig coachning, introduktion, produkt och säljutbildning av våra teamledare och en närvarande ledning på plats. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och för den som visar framfötterna finns alltid rum att växa hos oss.

Din profil

Vi söker dig som är utåtriktad och har en positiv inställning till livet. Du trivs i en miljö med hög puls, positiv energi och gäng skickliga säljare. Du har lätt att lära och vill vara en del av ett framgångsrikt säljteam. Du trivs med många kundkontakter och det är meriterande att ha arbetat med B2C-försäljning eller liknande tidigare men inget krav.

Mer information

Vi erbjuder

- 2 dagars betald säljutbildning och produktkunskap

- Löpande coachning

- Friskvårdsbidrag och samarbete med KRY

- Löpande säljtävlingar

- AW varje månad med kollegor

Övrigt

Arbetstider mån-fre: 08.30-17.30

Kontor i centrala Malmö, (Södergatan) nära Stortorget

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Telefonförsäljare hos TS Kundtjänst i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

TS Kundtjänst
Södergatan 3
21134 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Andreas Olssonandreas.olsson@tryggsam.com

Till webb­ansökan 

Mer information