Händig student sökes till Skånemejeriers verkstad!

2018-12-05

Är du student och söker ett extrajobb vid sidan av dina studier? Tycker du om att arbeta praktiskt och anser dig vara en händig person? Då har vi jobbet för dig!

StudentConsulting söker nu två studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Skånemejerier är ett livsmedelsföretag som producerar och säljer livsmedel. Skånemejerier satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och här kommer du tillhöra ett litet team som arbetar i verkstaden med att bland annat laga vagnar.

Dina arbetsuppgifter i verkstaden kommer vara att rikta vagnar, dvs reparera och laga de vagnar som sedan ska lastas med Skånemejeriers produkter. Arbetstiderna är 07.00-15.45 och vi ser att du är tillgänglig för arbete 2-3 tillfällen per vecka. Det är även viktigt att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men vara uthyrd till Skånemejerier.

Din profil

Du som söker detta uppdrag ska vara student på högskola, universitet eller Komvux, ha hög arbetsmoral samt vara punktlig och noggrann. För att lyckas bra i tjänsten ser vi att du är praktiskt lagd. Som person har du lätt för att samarbeta med andra, vara positiv och våga ta egna initiativ. Tjänsten har som avsikt att starta så snart vi hittar rätt kandidat, därför håller vi löpande intervjuer.

Låter detta som ett jobb för dig ber vi dig därför att söka tjänsten redan idag!

Mer information

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Underhållsmekaniker hos StudentConsulting i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

StudentConsulting
Grynbodgatan 3
21133 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Veronica Gustavssonmalmo.lager.produktion@studentconsulting.com

Till webb­ansökan 

Mer information