Sommarjobba som undersköterska eller vårdbiträde i Lunds byar

2018-01-10

Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Vård- och omsorgsförvaltningen jobbar för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer.

Läs mer om vårt viktiga arbete här: http://www.lund.se/omvoo

ARBETSUPPGIFTER

Vill du sommarjobba i Södra Sandby, Dalby, Genarp eller Veberöd? Vi söker undersköterskor och vårdbiträden till Lunds byar.

Som undersköterska eller vårdbiträde är du en del av människors vardag och arbetar med att stödja dem så att de kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Du kommer att arbeta på ett särskilt boende för äldre eller med brukare som bor kvar hemma, men som behöver hjälp från hemvården för att klara av sin vardag.

Ditt uppdrag handlar om att ge människor möjligheten att fortsätta ha ett aktivt, socialt och innehållsrikt liv. Du skapar värdefulla relationer och får möta människor med vitt skilda livshistorier.

Din arbetsdag styrs av de behov som dina brukare har och ingen dag är den andra lik. Du planerar ditt arbete tillsammans med den person du stöttar, och förstår hur viktigt det är att varje enskild person är delaktig och har inflytande över sin vardag. Du jobbar bland annat med att hjälpa brukarna med personlig omvårdnad, måltider, städning, tvätt, handling och andra ärenden.

Sök ett lite varmare sommarjobb!

KVALIFIKATIONER

Du som är 18 år eller äldre är välkommen att jobba med oss. Vi ser gärna att du går eller har gått vård- och omsorgsprogrammet eller någon liknande utbildning. Har du även erfarenhet av att arbeta på ett äldreboende eller inom hemvården är det meriterande.

God kunskap i svenska språket krävs i både tal och skrift. Du behöver också ha god datorvana då viss dokumentation sker i IT-system.

Jobbet som undersköterska eller vårdbiträde passar dig som kan arbeta oregelbundna arbetstider. På vissa av våra hemvårdsenheter krävs B-körkort och cykelvana.

Du är ansvarsfull och har en positiv inställning till att arbeta inom vård och omsorg. Du är engagerad, flexibel och lyhörd - såväl med brukare som med anhöriga och kollegor. God förmåga att samarbeta med andra är viktigt, eftersom du kommer att arbeta i ett arbetslag tillsammans med olika yrkesgrupper. Du kan sätta dig in i andra människors situation och gör ditt bästa för att möta varje enskild brukares behov.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att du kommer att få en spännande och utvecklande sommar hos oss! Vänta inte med att söka – vi tillämpar löpande urval.

Mer information

ÖVRIGT

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Lunds kommun, Gemensam annonsering, Vård-och omsorgsförvaltningen i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Lunds kommun, Gemensam annonsering, Vård-och omsorgsförvaltningen
Box 41
22100 LUND

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Cecilia Voss046-359 48 08

Till webb­ansökan 

Mer information