Nattundersköterska demensboende

2019-03-13

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig!

Vårdboendet Jylland är centralt beläget i Malmö, i närheten av Rönneholmsparken.

Vishetens vårdboende är också centralt beläget, i närheten av Nobeltorget.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som undersköterska utför du service och omvårdnad utifrån brukarnas individuella behov. Stödjer brukarna att strukturera sin vardag. Arbetet ställer krav på medicinskt omvårdnadsarbete efter delegering av sjuksköterska. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation i systemet LifeCare. Du arbetar efter uppsatta mål, riktlinjer och policy.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet från arbete som undersköterska inom vård och omsorg.

Du har värme och engagemang för att arbeta med målgruppen. Erfarenhet av att arbeta med brukare som har en demensdiagnos är meriterande.

Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat och att främja ett gott samarbete.

Det är viktigt att du har ett professionellt bemötande och förmåga att skapa trygghet och lugn även i stressiga situationer. Arbetet ställer krav på flexibilitet och lyhördhet för brukarens behov.

Då en stor del av arbetsuppgifterna handlar om att kommunicera samt att arbeta med dokumentation, måste du kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Kunskaper i andra språk är meriterande, liksom erfarenhet av dokumentation i systemet LifeCare.

Erfarenhet är ett krav.

Samtliga tjänster är heltid med ca 75% schema och ca 25% kan förläggas till annan arbetsplats inom enheten

Mer information

ÖVRIGT

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Malmö stad, 175 HVOF Avd Särskilt boende i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Malmö stad, 175 HVOF Avd Särskilt boende
August Palms plats 1
20580 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Andreas Larsson040-34 39 73

Till webb­ansökan 

Mer information