Vikarier till äldreboende - Skurups Kommun Bemanningsenheten

2019-06-12

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.

ARBETSUPPGIFTER

För att lyckas i rollen innehar du en hög grad av flexibilitet, tillgänglighet och har en god anpassningsförmåga.

-Flexibel: Du har lätt för att styra om din vardag och tacklar på ett positivt sätt oplanerade situationer.

-Tillgänglighet: Du är enkel att komma i kontakt med och kan arbeta minst två gånger i veckan.

-God anpassningsförmåga: Du känner av sociala situationer och förstår vad människor ger uttryck för. Du är prestigelös och har lätt för att fylla i olika roller på en arbetsplats.

Som vikarie kommer du att fungera som avlastning för enheten när ordinarie personal är frånvarande samt som förstärkning när extra resurser behövs. Detta innebär praktiska servicefokuserade uppgifter så väl som omvårdnad. Att vilja hjälpa människor och se till så att de får det så bra som möjligt ska vara huvudfokus.

Vi vill att du har en god förmåga att kommunicera, lätt för att samarbeta, har ett trevligt bemötande och sätter individens behov i fokus.

Mer information

KVALIFIKATIONER

Är du utbildad undersköterska eller har tidigare erfarenhet från vård och omsorg är detta mycket meriterande.

ÖVRIGT

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Skurups kommun, Bemanningsenheten i Skurup genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Skurups kommun, Bemanningsenheten
St Torgg. 4
27480 Skurup

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Erik Ersgård0411536446erik.ersgard@skurup.se

Till webb­ansökan 

Mer information