Undersköterska, Rosenlund Lövestad, flera tillsvidaretjänster

2019-07-11

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare!

Inom vård- och omsorgsförvaltningen ryms verksamheterna äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionsnedsättning samt kommunens måltidsverksamhet.

Vård och omsorgsförvaltningen i Sjöbo kommun arbetar efter visionen om Ett Gott Liv Varje Dag för våra kunder.

ARBETSUPPGIFTER

Rosenlund söker dig som är Undersköterska med bred erfarenhet av att jobba med människor med olika funktionsnedsättningar. Du brinner för ditt arbete och våra kunder. I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår omsorgsarbete enligt socialtjänstlagen och att på delegering från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast utföra hälso-och sjukvårdsuppgifter.

I arbetet ingår dokumentation och övriga för uppdraget förekommande arbetsuppgifter.

På Rosenlund jobbar vi utifrån ett personcentrerat arbetssätt med visionen Ett gott liv varje dag

Vi vill sätta fokus på framtiden och det friska samt kundens möjligheter och resurser att bemästra svårigheter. Vägledande i alla situationer ska vara att skapa meningsfullhet, hanterbarhet och begriplighet.

KVALIFIKATIONER

Du är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Vi vill att du har ett engagemang, är ödmjuk, lyhörd, ansvarstagande och stresstålig.

Du är flexibel och kan arbeta självständigt och kan ta egna initiativ samt har en god förmåga att samarbeta Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Mer information

ÖVRIGT

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Sjöbo kommun, Vård och omsorgsförvaltningen, Särskilt boende i Sjöbo genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Sjöbo kommun, Vård och omsorgsförvaltningen, Särskilt boende
Sjöbo kommun
27580 SJÖBO

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Susanne Persson0416-27146susanne.persson@sjobo.se

Till webb­ansökan 

Mer information