Säljare med passion för entreprenadmaskiner

2019-03-13

Är du affärsdriven, serviceinriktad och har goda kunskaper om entreprenadmaskiner? Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och uthyrning av våra högkvalitativa, begagnade maskiner. Vi kan erbjuda ett fritt, roligt och omväxlande arbete på ett väldigt trevligt företag. Varmt välkommen in med din ansökan.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och uthyrning av våra begagnade entreprenadmaskiner till kunder i hela Sverige. Försäljningen sker över telefon, digitala kanaler och naturligtvis också genom besök.

I arbetsuppgifterna ingår planering och genomförande av säljaktiviteter, offerthantering, förhandling och slutligen kontraktsskrivning och uppföljning. Ibland är inbyte av kundens gamla maskin en del av affären och du kommer även vara inblandad i inköp av maskiner.

Ditt fokus kommer alltid att vara att lösa kundens situation på ett professionellt och affärsmässigt sätt vilket innebär att du kommer att ha en rådgivande funktion. Ibland är det bästa för kunden att köpa en maskin medan det vid andra tillfällen är bättre att hyra. Vad gäller vår uthyrningsverksamhet hoppas vi att du är mogen att ta en mer samordnande och drivande roll.

Successivt kommer du att bygga upp ett allt större kundregister, vilket gör det allt lättare för dig att veta vilka potentiella köpare som finns för varje maskin. Därför söker vi dig som går in i det här långsiktigt.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i din roll som säljare är det viktigt att du har en hög aktivitetsnivå, är bra på att kommunicera, är strukturerad samt drivs av att jobba mot upsatta mål. Du trivs när det händer mycket och du har har modet och nyfikenheten att prova olika idéer för att uppnå resultat. Vi ser även att du behärska svenska och engelska i tal och skrift samt har god datorvana.

Vi tror att du redan idag arbetar inom entreprenad, bygg- eller maskinbranschen - och troligen i en affärsinriktad roll.

Mer information

Om företaget

Ammar General Trading är ett familjeföretag som köper, säljer och hyr ut begagnade entreprenadmaskiner av hög kvalitet på en internationell marknad. Bland våra produkter finns bland annat Hjullastare, Grävmaskiner, Dumpers och Vältar. Tack vare en lång erfarenhet, gedigen kompetens, egen verkstad och ett väl upparbetat kontaktnät har vi skapat ett framgångsrikt företag med ett gott renommé på marknaden.

Vi sitter i nya trevliga lokaler nära Spillepeng i Malmö.

Vi kommer att behandla ansökningar löpande varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Utesäljare hos Poolia Malmö AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Poolia Malmö AB
Gustav Adolfs Torg 12
21139 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Gerhard Fransson0720-780021gerhard.fransson@poolia.se

Till webb­ansökan 

Mer information