Planera och påverka Sveriges tågtrafik hos Trafikverket!

2019-04-13

Här erbjuds du att vara med och planera tågtrafiken på Sveriges järnvägar och se till att minimera störningar i järnvägsnätet. För att lyckas med detta kommer du bland annat hantera diverse ärenden och ha mycket kontakt med både interna och externa aktörer. Som person är du självgående, noggrann och analytisk. Vidare är du lösningsfokuserad och ser positivt på att arbeta i ett öppet landskap!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en biträdande samhällsplanerare inom tågtrafik. Du kommer arbeta med korttidsplaneringen av tågtrafiken, vilket innebär från idag och ett år framåt. Ni sitter i fina och öppna lokaler centralt i Malmö.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett talangprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning och självledarskap. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Uppdraget kommer att vara på heltid och Trafikverket ser en start så snart som möjligt, men beroende på kandidat och upplägg för introduktion kan dem även vara öppna för en start i augusti. Uppdraget löper fram till december 2019 som det ser ut nu och det är goda chanser till förlängning på uppdraget om behov kvarstår, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

* Att vara med och påverka svensk tågtrafik

* En arbetsplats i nya och fina lokaler tillsammans med prestigelösa och välkomnande kollegor

* Löpande kompetensutveckling genom talangprogrammet där du erbjuds utbildning och coachning via Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

* Hantera frågor och ärenden kopplade till kapacitetstilldelning på järnväg för tåg

* Hitta lösningar för att klara efterfrågad kapacitet och minimera störningar i järnvägsnätet

* Samarbeta med externa parter (järnvägsföretag och entreprenörer) och interna parter för att säkerhetsställa god tågtrafik

Mer information

VI SÖKER DIG SOM

* Har en eftergymnasial examen inom samhällsplanering, logistik, ekonomi eller som vi bedömer likvärdig

* Har arbetat minst 1 år med administrativa arbetsuppgifter och gärna i en roll som inkluderat planering och/eller transport

* Har god datorvana

* Talar och skriver svenska obehindrat, då du dagligen kommer att kommunicera på detta språk

* Har goda kunskaper i Office-paketet

Det är meriterande om du:

* Har goda kunskaper i engelska, danska och norska

Som person är du:

* Självgående

* Noggrann och analytisk

* Kundorienterad då du kommer ha kontakt med både interna och externa parter

* En lagspelare som gärna samarbetar med andra

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid fram till december 2019 med god chans till förlängning

Placering: Malmö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Vägingenjör hos Academic Work i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sofia Krook

Till webb­ansökan 

Mer information