Kom och jobba som valideringsingenjör hos oss!

2018-02-09

Leda och utföra riskgranskningar för att ta fram olika valideringstesterTechnogarden är ett teknikföretag med en bred portfölj av ingenjörskompetenser. Vår verksamhet vilar idag på affärsområdena Industry, Life Science och IT. Vårt erbjudande består av tekniska konsulter samt rekrytering av specialister och chefer till teknikbolagen i Norden.Vi ingår i (http://www.norconsult.com/) som är Nordens största medarbetarägda ingenjörsverksamhet. Att arbeta på Technogarden innebär mycket frihet under ansvar och fokus på prestationer och resultat. Vi ser oss som samarbetspartner till våra kundföretag och har ramavtal med flera multinationella bolag i landet. För mer info: (http://www.technogarden.se/) www.technogarden.se (http://www.technogarden.se)Technogarden växer och inom Life Science i Skåneregionen så är vi i behov av både juniora och seniora valideringsingenjörer med erfarenhet av GMP. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer i rollen som valideringsingenjör:

- Rapportskrivning

- Leda och utföra riskgranskningar för att ta fram olika valideringstester

- Sätta upp och utveckla testbeskrivningar och testmetoder - Validerings-/kvalificeringstester. Undersöka avvikelser och åtgärder för dessa.

- Utfärda valideringsplaner, protokoll samt rapporter

- Utföra utredningar

- 21CFR Part 11

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna gemenskap redan från första dagen. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du representant för Technogarden ute hos våra kunder, därför din sociala förmåga personlighet viktig för oss! Vi uppskattar att du är ansvarstagande,som krävs vid ett arbete i team, men kan även ta egna initiativ och arbeta självständigt. Duska kunna arbeta i högt tempo ochöppen för att lära dig nytt. Hos oss så är möjligheten att påverka ditt eget arbete stor och din framgång beror främst på hur du själv tar dig an din uppgift. Låter detta som något för dig? Tveka inte att höra av dig till oss! Kontakt: Anna Waara på 073-517 99 93, anna.waara@technogarden.se Birgitta Andreassonpå 070-520 18 11, birgitta.andreasson@technogarden.se

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Valideringsingenjör hos Technogarden i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Technogarden
Arenagatan 35
21535 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anna Waaraanna.waara@technogarden.se

Till webb­ansökan 

Mer information