Boendestödjare, till gruppbostad

2018-11-08

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt.

Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare!

Vård och omsorgsförvaltningen i Sjöbo kommun arbetar efter visionen om Ett Gott Liv Varje Dag för våra kunder.

Utifrån visionen arbetar vi med att få ett salutogent synsätt inom samtliga verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en engagerad medarbetare som vill arbeta i en gruppbostad för personer inom LSS.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där utgångspunkten är att ge bästa möjliga stöd och service. Vi arbetar utifrån ett salutogent arbetssätt med att skapa meningsfullhet, hanterbarhet och begriplighet i vardagen med tydliggörande pedagogik som arbetssätt.

KVALIFIKATIONER

Vi vill att du har:

- utbildning inom beteendevetenskap, omsorg eller pedagogik.

- erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättningar.

- erfarenhet av arbete med tydliggörande pedagogik.

Det är betydelsefullt att du har ett pedagogiskt och lösningsfokuserat förhållningssätt med kundens intresse och vilja i fokus.

Du ska både kunna arbeta självständigt och samarbeta i grupp. Planera och följa upp ditt arbete är också viktiga egenskaper.

Du ska ha god datavana samt erfarenhet av att dokumentera.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och vi ser gärna manliga sökande. Vi gör löpande urval och rekrytering så skicka in din ansökan omgående.

Som medarbetare är du flexibel, lyhörd, van att ta ansvar och ser naturligt på att samarbeta. För oss är det viktigt med ett professionellt bemötande gentemot kunder, anhöriga och övriga samarbetspartners.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen.

Mer information

ÖVRIGT

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare hos Sjöbo kommun, LSS i Sjöbo genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Sjöbo kommun, LSS
Sjöbo kommun
27580 SJÖBO

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Helen Berggren0416-27039Helen.Berggren@sjobo.se

Till webb­ansökan 

Mer information