Personal till LSS-verksamheten - Sommarvikariat

2019-05-14

Letar du efter ett roligt och meningsfullt sommarjobb där du får en chans att utvecklas?

Är du intresserad av att hjälpa andra människor och göra nytta på riktigt?

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker sommarvikarier inom LSS där du tillsammans med andra medarbetare kommer utföra vård- och omsorgsarbete utifrån kundernas behov. Du arbetar på gruppbostäder för vuxna och barn/ungdom, korttids- och fritidsverksamhet för barn och ungdomar. Det förekommer både dag-, kväll- och helgtjänstgöring samt nattarbete.

Korttidsboende gör det möjligt för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning att få miljöombyte och rekreation utanför det egna hemmet.

I bostad med särskild service arbetar du med att ge pedagogiskt stöd och omsorg i kundens hem, utifrån den enskildes behov och önskemål. Arbetet innehåller vardagliga sysslor, allt ifrån stöd med matlagning, städning, inköp samt fritidsaktiviteter.

KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig som är ansvarsfull och har en positiv inställning till att arbeta inom LSS/vård och omsorg för att ge andra människor ett Gott Liv varje dag. Vi ser gärna att du som söker går eller har gått vård- och omsorgsprogrammet eller likvärdig utbildning och/eller har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.

Men har du fyllt 18 år och är intresserad av att arbeta hos oss så tar vi gärna emot din ansökan.

Till alla verksamheter behövs att du har en god förmåga att kommunicera, är ansvarstagande, flexibel och pedagogisk. Du ska både kunna arbeta självständigt och samtidigt vara en god samarbetspartner i arbetsgrupperna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tidsbegränsade anställningar juni - augusti, timavlönade.

Du är även berättigad till att ta del av vårt friskvårdsbidrag som du kan ta ut i oktober enligt Sjöbo kommuns riktlinjer för subventionerad friskvård.

Mer information

ÖVRIGT

Sommarvikariat. Det är viktigt att du funderar över dina val i enkäten, som är obligatorisk att svara på.

Det är viktigt att du fyller i två referenser som vi kan ringa till och som vet hur du fungerar på arbetet eller som student (till exempel en lärare). Referenserna ska om möjligt vara från vården och minst en person från arbetsledande befattning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi har ett ansvar att främja en positiv hälsoutveckling hos våra anställda genom att underlätta för ett rökfritt liv och Sjöbo kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare hos Sjöbo kommun, Sommarpersonal, LSS vårdare, boendestödjare i Sjöbo genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Sjöbo kommun, Sommarpersonal, LSS vårdare, boendestödjare
Sjöbo kommun
27580 SJÖBO

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Helén Persson0416-274 50

Till webb­ansökan 

Mer information