STARTA DIN KARRIÄR SOM EN LEDARE PÅ SVENSKA ALARM

Publiceringsdatum: 2023-11-21

Letar du efter anställning inom administration, ekonomi, juridik? Ett spännande jobb som besöksbokare/kundbokare hos Svenska Alarm Gruppen AB väntar på dig - varför inte söka idag? Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Svenska Alarm Gruppen AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Om du redan bor i närheten av Malmö, är det här din chans att söka ett spännande jobb Företaget Svenska Alarm Gruppen AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som besöksbokare/kundbokare har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Har du vad som krävs för att arbeta som besöksbokare/kundbokare hos Svenska Alarm Gruppen AB? Ansök innan torsdag den trettionde november 2023 och ta reda på det!


Jobbannons

HUR ÄR DET ATT JOBBA HOS OSS PÅ SVENSKA ALARM?

Att jobba på Svenska Alarm innebär att du kommer att bli en del av ett företag som har det största fokuset på att skapa trygghet och säkerhet i våra kunders hem. Våra anställda liksom företaget har tydliga mål med att revolutionera larmbranschen med att växa oss ännu starkare. Dagarna är inte den andra lik och tillsammans med dina kollegor hjälper du kunder runt om i Sverige med deras trygghet.

VAD GÖR EN MÖTESBOKARE HOS OSS PÅ SVENSKA ALARM?

Säkerhetsbranschen växer och i samband med det så ökar efterfrågan av att säkra upp både hem och arbetsplats växer. Så vi söker mötesbokare som kan hjälpa oss skapa nya kontakter med potentiella kunder. I rollen som mötesbokare kommer du att ansvara för att boka fysiska möten till våra account managers. Detta är en perfekt möjlighet för dig att utvecklas inom försäljning, kommunikation och marknadsföring. När man är redo för nästa steg, så har vi karriärstegen inom bolaget till dig och man kommer att få ta del av vårt kontor i Malmö.

VAD FÖRVÄNTAR VI OSS UTAV DIG SOM BÖRJAR HOS OSS?

 • Positiv
 • Samarbetsvillig
 • Ansvarstagande
 • Målmedveten & driven
 • Talar svenska obehindrat
 • Tålamod i stress & press

VAD KOMMER VI ATT KUNNA ERBJUDA DIG?

 • Anställning på heltid, tillsvidare
 • Fast lön + provision
 • Tävlingar med priser
 • Mycket goda utvecklingsmöjligheter till karriärs möjligheter
 • Meriterande utbildningar inom försäljning och kommunikation

Du kommer att vara schemalagd: Måndag- Fredag mellan 09:00-18:00 och man kommer att vara placerad på vårt kontor i Malmö.

Som företag så jobbar vi med mångfald och för oss är det väldigt viktigt att du som tjej/kvinna också söker dig till säkerhetsbranschen så tveka inte på att registrera din ansökan redan idag.

Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vi har även blivit DI-Gasellföretag tre år i rad. Vi är ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag. https://www.svenskaalarm.se/jobba-hos-oss/

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSvenska Alarm Gruppen AB
LönFast och rörlig lön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567928402
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBesöksbokare/Kundbokare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Svenska Alarm Gruppen AB söker en person till denna tjänst som besöksbokare/kundbokare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som besöksbokare/kundbokare hos Svenska Alarm Gruppen AB skickar du in din ansökan senast 2023-11-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

ÄR DU SVENSKA ALARMS NÄSTA STJÄRNBOKARE SOM HAR KARRIÄREN I SIKTE?

Svenska Alarm Gruppen AB söker en person till tjänsten som besöksbokare/kundbokare i Malmö.

2023-12-01

Mer info

Ledig tjänst som Koordinator på Netto Ceramika i Malmö

Kakelexperten Malmö AB söker en person till tjänsten som handlingskoordinator i Malmö.

2023-11-06

Mer info

Vi söker en varm och engagerad assistent till vår tonårstjej på Limhamn

God Assistans i Syd AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Malmö.

2023-08-31

Mer info