Mötesbokare som brinner för kundkontakt och försäljning

Publiceringsdatum: 2023-08-28

Söker du efter ett jobb inom försäljning, inköp, marknadsföring-sektorn? Vill du ta steget att arbeta som besöksbokare/kundbokare hos Our Stars AB? Nu har du möjligheten. Our Stars AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

För detta jobb är Malmö den angivna tjänsteorten. Our Stars AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som besöksbokare/kundbokare. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Här är chansen att bli en del av Our Stars AB och jobba som besöksbokare/kundbokare! Ansök senast onsdag den fjortonde februari 2024.


Jobbannons

Om jobbet 💻📱

På StjärnaFyrkant arbetar vi med telefoni, IT och fordonslösningar för att hjälpa företag att förbättra sin kommunikation med kunder och medarbetare. Vi söker nu en driven möteskoordinatorsom vill vara med på vår spännande resa!

Som mötesbokare på SjärnaFyrkant kommer du att spela en viktig roll i vår fortsatta expansion. Vi strävar efter att uppfylla våra kunders och leverantörers behov och krav, och med din hjälp kommer vi att kunna göra det möjligt.

Vi söker dig med ett kreativt och nyfiket sinne som är starkt engagerad och driven. Dina ansvarsområden inkluderar att bygga långsiktiga kundrelationer, att stärka vår position på marknaden, och att boka fysiska och digitala möten med potentiella kunder genom att göra utgående samtal. Att prata med kunder och planera möten med kollegor är en viktig del av rollen.

Som möteskoordinator på SjärnaFyrkant kommer du att ha en varierande och utmanande roll där du får möjlighet att utveckla din kompetens inom flera områden. Din insats kommer att spela en direkt roll i SjärnaFyrkants framgång. Varje arbetsdag är unik och ingen dag är den andra lik!

Om dig 🌟

  • Bra kommunikativ förmåga över telefon och i personliga möten
  • Strukturerad och snabblärd person med förmåga att hantera pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
  • Plikttrogen, engagerad och affärsmässig person
  • Socialt kompetent person med hög moral och etik
  • Affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk person

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?🥳

Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnOur Stars AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591550289
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBesöksbokare/Kundbokare
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Our Stars AB söker en person till denna tjänst som besöksbokare/kundbokare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som besöksbokare/kundbokare hos Our Stars AB skickar du in din ansökan senast 2024-02-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Försäljningschef Affärsområde Väst till Nordomatic

AB Ny Kollega i Skåne söker en person till tjänsten som försäljningschef i Malmö.

2023-11-27

Mer info

Gå med i Autorekryterings nätverk av Försäljningschefer

Svensk Autorekrytering AB söker en person till tjänsten som försäljningschef i Malmö.

2023-11-30

Mer info

Försäljningschef

MMS Enterprise AB söker en person till tjänsten som försäljningschef i Malmö.

2023-12-02

Mer info