Kundbokare för Telecom

Publiceringsdatum: 2023-09-30

Är du på jakt efter en karriär inom försäljning, inköp, marknadsföring? Ett spännande jobb som besöksbokare/kundbokare hos Jobbplats Sverige AB väntar på dig - varför inte söka idag? Vill du arbeta heltid hos Jobbplats Sverige AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Denna tjänst finns tillgänglig i Malmö som är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Jobbplats Sverige AB i rollen som besöksbokare/kundbokare så har de just nu tre lediga tjänster som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Sista ansökningsdagen till jobbet som besöksbokare/kundbokare hos Jobbplats Sverige AB är lördag den fjortonde oktober 2023.


Jobbannons

RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.

LÅT OSS HITTA JOBBET ÅT DIG!

Vi letar aktivt jobb åt dig utifrån dina krav och erfarenheter. Över 80% av de som registrerar sig får ett jobberbjudande inom 1 vecka. Registrera dig snabbt och enkelt på RecNet.se

Vi söker en kundbokare åt vår kund inom telecom

Företaget arbetar med helhetslösningar inom Telefoni och växlar för företag. Genom kostnadsfria analyser och samarbetar med samtliga stora operatörer, kan företaget alltid presentera de bästa lösningarna för kunderna. Företaget har funnits i över 10 år och har lång erfarenhet i branschen.

Som kundbokare arbetar du med att ta kontakt med företag, du gör en snabb behovsanalys och bokar sedan in ett möte åt en av våra account managers. Ansvarig säljare kommer sedan att åka på besöket för att sälja in produkten.

Du kommer enbart att ringa till företag, med 5 anställda och uppåt, du kommer att använda ett lättförståeligt crm system som hjälper dig i ditt arbete. Du kommer att ha tillgång till ett enkelt analyssystem som även hjälper dig i din kontakt med kunderna.

Vi arbetar heltid 8-17 måndag till fredag.

Vi erbjuder:

Centralt kontor, med utsikt över vattnet och nära till kollektivtrafiken. VI utför ständigt utbildningar för att vidareutveckla vår personal, vilket skapar en bra förutsättning för en vidareutveckling i bolaget. Du kommer ha en fast lön på 22 000 + provision och attraktiva tävlingar.

Vi söker dig som vill arbeta med telefonen som redskap och som inte är rädd för att skapa nya kontakter per telefon.

Du ska vara social och behärska svenska språket flytande.

Vi vill att du ska ha minst 6 månaders erfarenhet av försäljning eller bokning sedan tidigare.

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnJobbplats Sverige AB
LönFast och rörlig lön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590539762
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBesöksbokare/Kundbokare
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Jobbplats Sverige AB söker tre personer till denna tjänst som besöksbokare/kundbokare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som besöksbokare/kundbokare hos Jobbplats Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2023-10-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Kundbokare för Telecom

Jobbplats Sverige AB söker tre personer till tjänsten som besöksbokare/kundbokare i Malmö.

2023-11-25

Mer info

Taxi chauförr

Shakir, Saif Waleed söker en person till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Malmö.

2023-08-16

Mer info

Extrajobb för studenter som truckförare/orderplockare till kund i Malmö!

Performiq AB söker två personer till tjänsten som truckförare i Malmö.

2023-10-11

Mer info