Fordonsmöntör till kund sökes i Malmö

Publiceringsdatum: 2021-01-12

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära montering och påbyggnation av bilinredning och bilelektronik. Du kommer utrusta kundernas fordon med bl.a. golv- och väggbeklädnad, skruva och sätta upp olika modulsystem, elektronik och tillbehör som belysning, lastsäkring och takräcken mm. Lösningarna är helt skräddarsydda och unika för varje kunds behov. Du kommer även att hämta och lämna kundernas bilar, samt hålla ordning på lager och leveranser.

Din Profil

Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning med inriktning personbilsmekaniker alternativt el. Du gärna har erfarenhet av bilelektronik och av utrustning/påbyggnad av fordon samt fordonsinredning. Har du jobbat som personbilsmekaniker eller lastbilsmekaniker är det meriterande. Du har B-körkort och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Du har god datorvana och som person är du social och kundorienterad. Det är ett stort plus om du har truckkort.

Om företaget

Vår kund är ett företag som utvecklar och säljer utrustning för bilar, lätta transportbilar och pick-ups så som bilinredning, takutrustning och elektronik. Nu behöver de fler kompetenta medarbetare till sin organisation. Detta är ett bemanningsuppdrag.

Kontaktuppgifter

Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med, utmanas av och växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFordonsmontör

Ansökan

Svensk Autorekrytering AB söker en person till denna tjänst som fordonsmontör med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som fordonsmontör hos Svensk Autorekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2021-02-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fastighetstekniker sökes till kund i Malmö

Lernia Bemanning AB söker en person till tjänsten som fastighetstekniker/drifttekniker, fastighet i Malmö.

2020-09-09

Mer info

IT tekniker sökes till kommande kunduppdrag i Malmö!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker två personer till tjänsten som it-tekniker/datatekniker i Malmö.

2020-11-05

Mer info

Solcellsmontörer sökes till vår kund i Malmö!

Manpower AB söker två personer till tjänsten som tak- och tätskiktsmontör i Malmö.

2020-12-02

Mer info